Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

leifruitboom-bestellen-bezorgen

Leifruitboom online bestellen

De Leifruitboom gemakkelijk online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze website tonen wij handige informatie over deze Leifruitboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomexperts of tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleuren van het blad zijn Groen, Oranje. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April. De uiteindelijke hoogte is circa 400 cm. Deze Leifruitboom kan je al laten bezorgen vanaf €53,95.

Naam boomLeifruitboom
Latijnse naamMalus
Verkoopprijs v.a.€53,95
KleurenGroen, Oranje
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Leifruitboom (Malus) bezorgen aan huis (mei 2024)

De Malus zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen leveren verkoeling, ze dempen het geluid van de omgeving en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Leifruitboom een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit heeft allerlei voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Met deze dienst wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je erkende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Leifruitboom Malus online bestellen kan. Of klik door naar de pagina over de Leibomen.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus (Leifruitboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt een dag van tevoren een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je aankoop wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Leifruitboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Neem ook zaken in acht als tegelwerk, wortels, snoeiwerk, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  Deze Leifruitboom Malus kan aangeplant worden in Elke grondsoort. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Til de boom voorzichtig in het gat en controleer of de boom niet te diep staat. Boor 2 boompalen in de grond voor meer stabiliteit.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Vooral in de groeiperiode (April). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In droge, warme zomers adviseert de kweker om wat aanvullend water bij te geven.

Leifruitboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Overzicht soorten LeifruitbomenBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe kan ik de Malus Leifruitboom aan huis laten bezorgen?

Jij kan een Leifruitboom probleemloos bij u thuis laten bezorgen. Online vind je meerdere hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen of potgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Malus aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een ervaren boomverzorger. Op die manier kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Tip: de plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, straatwerk, bekabeling, puin en grind, stronken en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie