Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Leipeerboom (Pyrus leiboom)

leipeerboom-pyrus-leiboom-bestellen-bezorgen

Leipeerboom (Pyrus leiboom) online bestellen

De Leipeerboom (Pyrus leiboom) direct online bestellen en laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze pagina lees je handige informatie over deze Leifruitboom. Of bestel direct bij een van de boomexperts of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Paars, Rood, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei, Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 400 cm. Deze Leipeerboom kan je al laten bezorgen vanaf €49,95.

Naam boomLeipeerboom (Pyrus leiboom)
Latijnse naamPyrus leiboom
CategorieLeifruitboom
Vanafprijs€49,95
KleurGroen, Paars, Rood, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei, Juni

Leipeerboom (Pyrus leiboom) bezorgen aan huis ([maandjaar])

De Pyrus leiboom is onmisbaar in elke tuin. Bomen bieden koele plekken in de tuin, ze dempen het geluid van de omgeving en geven sfeer en kleur aan de tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is dit type Leifruitboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In deze tabel vergelijk je populaire online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Leipeerboom Pyrus leiboom kunt kunt vinden. Of vind informatie en tips voor de Palmboom (Trachycarpus fortunei).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus leiboom (Leipeerboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt een dag van tevoren een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die het water goed afvoert en dagelijks voldoende zon krijgt. De Leipeerboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Neem ook zaken in acht als bewatering, groeiwijze, schaduw, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Deze Leipeerboom Pyrus leiboom plant je het beste in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor extra stevigheid.

 5. Verzorgen

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de groeimaanden (April, Mei, Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de zomerperiode achter de rug is. In droge, warme zomers wordt aangeraden om de kluit extra nat te houden.

Leipeerboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Pyrus leiboom

Een leipeer als leiboom. Een leipeer die vruchten en bloemen geeft! De leiperenboom wordt bij een bestelling van 1 leipeer geleverd als een ‘Conference’ soort, bij meerdere leiperenbomen per bestelling worden er meerdere soorten geleverd om bestuiving te krijgen. U kunt de peren oogsten in september. De peren (Conference) zijn zoet van smaak. Snoei de leiperenboom in januari tot april (niet snoeien tijdens vorst). Kijk ook eens naar onze andere leifruitbomen leiappel, leikers en leipruim. Plant de leipeer in aanplantgrond en zet er een boompaal bij. De maximale hoogte ligt op ongeveer 400 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Leivorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen, Paars, Rood, Wit. De groeiperiode is April, Mei, Juni. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: deze Leifruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst mooie herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Palmboom (Trachycarpus fortunei).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormLeivorm
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus leiboom [maandjaar]
Welke kleur hebben de bladeren van de Pyrus leiboom?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Paars, Rood, Wit. Hij komt tot bloei in April, Mei, Juni. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar je de boom plant dient vrij te zijn van oude beplanting, worteldoek, grind, straatwerk enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welke standplaats kiezen voor de Leipeerboom?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd rekening met uw buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan overhangende takken en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe kan ik de Pyrus leiboom Leipeerboom thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Leipeerboom snel en voordelig tot in de tuin laten leveren. Bij online bomenwinkels vind je meerdere varianten, hoogtes en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen en mest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt plus minus een week.

Wat betekent aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Pyrus leiboom aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een deskundige hovenier. Dankzij deze service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, stronken, puin en grind, bekabeling, worteldoek en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie