Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

leiperenboom-leipeer-laagstam-bestellen-bezorgen

Leiperenboom (Leipeer laagstam) online bestellen

De Leiperenboom (Leipeer laagstam) online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijker lees je veel informatie en verzorgingstips voor deze Leifruitboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van onze partners. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleur van de boom is Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 400 cm. Deze Leiperenboom kan jij online kopen vanaf €343,50.

Naam boomLeiperenboom (Leipeer laagstam)
Latijnse naamLeipeer laagstam
CategorieLeifruitboom
Vanafprijs€343,50
KleurWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Leiperenboom (Leipeer laagstam) thuis bezorgen (mei 2023)

De Leipeer laagstam is tegenwoordig erg populair. Bomen zorgen voor schaduw, reinigen de lucht en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Leifruitboom een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door de boomspecialist worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In deze tabel vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Leiperenboom Leipeer laagstam kunt kunt vinden. Of vind informatie en tips voor de Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Redcats’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Leipeer laagstam (Leiperenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Bezorging van de boom

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt een dag van tevoren een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Leiperenboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Bekijk ook relevante details zoals bewatering, wortels, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Aanplanten van de boom

  De Leiperenboom Leipeer laagstam kan je volgens de kweker planten in Elke grondsoort. Vermijd altijd wit straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem te verankeren.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de grond vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de groeiperiode (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat deze in blad komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de zomerdagen is het verstandig om de grond regelmatig te bevochtigen.

Leiperenboom goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Leipeer laagstam

Prachtige oude leiperenboom laag stam. De stam is 50cm hoog, het rek is 180cm hoog en 150cm breed. Totaal is de leiperenboom 230cm hoog. Goed geschikt voor het wegwerken vaan een kale muur of in de voortuin om inkijk te beperken. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 400 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Leivorm. De kleur van het blad is Wit. De bloeitijd is April, Mei. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Elke grondsoort. Let op: deze Leifruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Zuil-appelboom (Malus domestica ‘Redcats’).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormLeivorm
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Leipeer laagstam mei 2023
Welke kleur heeft het blad van de Leipeer laagstam?

De boom heeft verschillende kleuren Wit. De bloeitijd is April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, stronken, bekabeling, oude beplanting enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Elke grondsoort.

Wat is een geschikte standplaats voor de Leiperenboom?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Denk ook aan omwonenden: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als mogelijke ongewenste schaduw en doorschietende wortels.

Hoe snel kan ik de Leipeer laagstam Leiperenboom thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Leiperenboom makkelijk en snel laten leveren aan huis. Online vind je meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boompalenset of bemesting. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een speciale koeriersdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, ongeveer 5 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Leipeer laagstam aanbieding afgeleverd en aangeplant door een vakbekwame boomspecialist. Met deze extra service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en mag je erop vertrouwen dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Niet vergeten: de aanplantplek dient vrij te zijn van worteldoek, straatwerk, bekabeling, puin en grind, oude wortels en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie