Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

haagliguster-ligustrum-vulgare-atrovirens-bestellen-bezorgen

Haagliguster (Ligustrum vulgare ‘Atrovirens’) online bestellen

De Haagliguster (Ligustrum vulgare ‘Atrovirens’) gemakkelijk online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit platform check je handige informatie over deze Liguster. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de toonaangevende tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw en de bloeiperiode is Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 300 cm. Deze Haagliguster kan je al laten bezorgen vanaf €0,75.

Naam boomHaagliguster (Ligustrum vulgare ‘Atrovirens’)
Latijnse naamLigustrum vulgare Atrovirens
CategorieLiguster
Verkoopprijs v.a.€0,75
KleurGroen, Wit
StandplaatsHalfschaduw
BloeiperiodeJuni

Haagliguster (Ligustrum vulgare Atrovirens) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Ligustrum vulgare ‘Atrovirens’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen geven een eigen microklimaat, verbeteren de luchtkwaliteit en dienen uitstekend als perceel afboording. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is dit type Liguster het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door deze expert wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Haagliguster Ligustrum vulgare Atrovirens kunt bestellen (online). Of bekijk alles over de Amberboom (Liquidambar styraciflua).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Ligustrum vulgare Atrovirens (Haagliguster) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Haagliguster plant u het beste op een plek met Halfschaduw. Neem ook de locale wetgeving in acht: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Let ook op andere aspecten zoals groeiwijze, bewatering, wortels, tegelwerk.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Haagliguster Ligustrum vulgare Atrovirens kan aangeplant worden in Humus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom komt te staan. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de kluit vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens het bloeiseizoen (Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de droge hete zomermaanden wordt aangeraden om de kluit extra nat te houden.

Haagliguster goedkoop bestellen en laten bezorgen

Vergelijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Adviezen en informatie over de Ligustrum vulgare ‘Atrovirens’

De Haagliguster Ligustrum vulgare ‘Atrovirens’ is een snel groeiende haagliguster. De Haagliguster Ligustrum vulgare ‘Atrovirens’ kan tot 500cm hoog worden en heeft spits, ovaal groen tot donkergroen blad. In mei en juni bloeit de Haagliguster Ligustrum vulgare ‘Atrovirens’ met witte, geurende bloemen. De Haagliguster Ligustrum vulgare ‘Atrovirens’ is winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De Haagliguster Ligustrum vulgare ‘Atrovirens’ komt het beste tot zijn recht in een haag, maar doet het ook prima als solitair op de hoek van een border. De Ligustrum vulgare ‘Atrovirens’ is een sterke plant die op elke grond wel wil groeien, maar ondanks dat het beste gedijt op droge tot vochthoudende, goed doorlatende, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond gebruiken. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 300 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Bossig. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Wit. De bloeiperiode is Juni. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw. Qua grond adviseren we: Humus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Tip: deze Liguster is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Amberboom (Liquidambar styraciflua).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormBossig
Geschikte grondHumus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Ligustrum vulgare ‘Atrovirens’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Ligustrum vulgare Atrovirens?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen, Wit. Hij komt tot bloei in Juni. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar je de boom plant dient vrij te zijn van oude wortels, puin, bekabeling, straatwerk enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Humus, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Haagliguster?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw. De ondergrond moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals verlies van bladeren en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Ligustrum vulgare Atrovirens Haagliguster aan huis laten leveren?

Je kunt een Haagliguster makkelijk en snel thuis laten afleveren. Je hebt de keuze uit diverse soorten groottes en andere benodigdheden zoals een boomband of mest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een speciale koeriersdienst. De geschatte levertijd is circa 5 – 7 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Ligustrum vulgare Atrovirens aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een ervaren boomexpert. Met deze extra service wordt al het werk uit handen genomen en weet je zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Bedenk wel: de plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van worteldoek, puin en grind, oude wortels, bekabeling, straatwerk en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie