Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Bosnische den (Pinus heldreichii ‘Satelit’)

bosnische-den-pinus-heldreichii-satelit-bestellen-bezorgen

Bosnische den (Pinus heldreichii ‘Satelit’) online bestellen

De Bosnische den (Pinus heldreichii ‘Satelit’) direct online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit platform lees je veel nuttige info over deze Naaldboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomexperts of tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleuren van het blad zijn Groen. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April tot Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 300 cm. Deze Bosnische den is al te bestellen vanaf €44,25.

Naam boomBosnische den (Pinus heldreichii ‘Satelit’)
Latijnse naamPinus heldreichii Satelit
CategorieNaaldboom
Vanafprijs€44,25
KleurGroen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril tot Juni

Bosnische den (Pinus heldreichii Satelit) thuis bezorgen ([maandjaar])

De Pinus heldreichii ‘Satelit’ is tegenwoordig erg populair. Bomen geven koele plekken in de tuin, zorgen voor zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is dit type Naaldboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je populaire online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Bosnische den Pinus heldreichii Satelit kunt kunt vinden. Of vind informatie en tips voor de Beverboom (Magnolia ‘Galaxy’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus heldreichii Satelit (Bosnische den) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je order wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die genoeg waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Bosnische den voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, groeiwijze, tegelwerk, schaduw.

 4. Het planten van de boom

  Een Bosnische den Pinus heldreichii Satelit kan je volgens de kweker planten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Vermijd altijd wit straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Boor 2 boompalen in de grond om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het van levensbelang om genoeg water te geven. Vooral in de groeiperiode (April tot Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat deze in blad komt tot de zomerperiode achter de rug is. Tijdens de zomerdagen wordt aangeraden om wat aanvullend water bij te geven.

Bosnische den goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Aanvullende informatie over de Pinus heldreichii ‘Satelit’

De Pinus heldreichii ‘Satelit’ is een Pijnboom met dichte, kegelvormige groei. De ‘Satelit’ kan 500cm hoog worden. De naalden kleuren donkergroen en blauwgroen en staan in dichte bundels op de takken. De ‘Satelit’ draagt cilindrische kegels die verkleuren van donkerblauw en donkerpaars naar bruin. De Pijnboom is zeer winterhard (tot -50 graden Celsius) en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De ‘Satelit’ komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair.De Pinus heldreichii ‘Satelit’ gedijt het beste op goed doorlatende, licht zure grond in de volle zon.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 300 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Kegel. De (blad)kleur van deze boom is: Groen. De bloeiperiode is April tot Juni. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Belangrijk: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Beverboom (Magnolia ‘Galaxy’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus heldreichii ‘Satelit’ [maandjaar]
Wat is de kleur van de Pinus heldreichii Satelit?

De boom heeft verschillende kleuren Groen. De boom groeit in April tot Juni. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. grind, oude wortels, bekabeling, worteldoek enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Welke standplaats kiezen voor de Bosnische den?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let ook goed op de schutting: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Pinus heldreichii Satelit Bosnische den thuis laten leveren?

Jij kan deze Bosnische den probleemloos bij u thuis laten bezorgen. Via internet bestel je verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals tuinpalen en bemesting. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, circa 5 – 7 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Pinus heldreichii Satelit aanbieding bezorgd en geplant door een vakbekwame tuinman. Met deze extra service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je ervanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Bedenk wel: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, oude wortels, stronken, bekabeling, straatwerk en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie