Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-magnolia-galaxy-bestellen-bezorgen

Beverboom (Magnolia ‘Galaxy’) online bestellen

De Beverboom (Magnolia ‘Galaxy’) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op deze pagina bieden wij veel info en tips voor deze Beverboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de aangesloten winkels. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Paars, Roze. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April. De uiteindelijke hoogte is circa 500 cm. Dit type Beverboom is te koop voor prijzen v.a. €59,95.

Naam boomBeverboom (Magnolia ‘Galaxy’)
Latijnse naamMagnolia Galaxy
CategorieBeverboom
Verkoopprijs v.a.€59,95
KleurGroen, Paars, Roze
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril

Beverboom (Magnolia Galaxy) laten thuisbezorgen (juni 2024)

De Magnolia ‘Galaxy’ is een echte eyecatcher. Bomen bieden koele plekken in de tuin, ecologisch evenwicht en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Beverboom een hele goede optie. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Hierbij wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hierna vergelijk je populaire online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Magnolia Galaxy online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Erwtenstruik op stam (Caragana arborescens ‘Pendula’ stam).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia Galaxy (Beverboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gekozen adres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een mail of SMS met een trackinglink. Jouw product wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Beverboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk ook goed aan wortels, bewatering, schaduw, groeiwijze.

 4. Aanplanten van de boom

  De Beverboom Magnolia Galaxy kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de bloeiperiode (April). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Tijdens de droge hete zomermaanden is het slim om wekelijks te sproeien.

Beverboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Extra informatie over de Magnolia ‘Galaxy’

De Magnolia ‘Galaxy’ is een populaire sierheester met een schitterende bloei. Het is een bladverliezende struik die wel 3 m hoog kan worden en dus een goed opvuller is in een grote tuin. De Magnolia ‘Galaxy’ bloeit op de kale, donkerbruine takken in de maand april. Er verschijnen dan grote, geurende, tulpvormige bloemen die een zachtroze kleur hebben met een witte binnenkant. Eventueel krijgt de plant een tweede bloei in de zomermaanden. Tijdens of na de bloei verschijnt het grote, langwerpige,donkergroene blad. De plant is zeer winterhard. Voor een uitbundige bloei is het belangrijk dat de Magnolia ‘Galaxy’ een zonnige standplaats krijgt in een humeuze bodem. Gebruik bij het aanplanten Tuinplantengrond. Een sieraad voor de tuin! De maximale hoogte ligt op ongeveer 500 cm. De groeiwijze is Breed / verspreid, Pyramide. De kleur van het blad is Groen, Paars, Roze. De groeiperiode is April. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Erwtenstruik op stam (Caragana arborescens ‘Pendula’ stam).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBreed / verspreid, Pyramide
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia ‘Galaxy’ juni 2024
Wat is de kleur van de Magnolia Galaxy?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen, Paars, Roze. De groeiperiode is April. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, stronken, worteldoek, straatwerk enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Beverboom?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let erop dat hij voldoende vrij staat: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Kijk ook goed naar overhangende takken en doorschietende wortels.

Hoe kan ik de Magnolia Galaxy Beverboom thuis laten leveren?

Je kunt deze Beverboom eenvoudig aan huis laten bezorgen. Online vind je diverse soorten groottes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen en grond voeding. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Magnolia Galaxy aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een gespecialiseerde boomspecialist. Op die manier kan je alles rustig uit handen geven en weet je 100% zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Tip: de plek waar je het laat planten moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, stronken, puin en grind, straatwerk, worteldoek en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie