Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

calocedrus-calocedrus-decurrens-bestellen-bezorgen

Calocedrus (Calocedrus decurrens) online bestellen

De Calocedrus (Calocedrus decurrens) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijkingssite tonen wij handige info over deze Naaldboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van onze partners. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De bladkleur is mooi: Groen. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April tot Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 1000 cm. Deze Calocedrus is al te bestellen vanaf €134,95.

Naam boomCalocedrus (Calocedrus decurrens)
Latijnse naamCalocedrus decurrens
CategorieNaaldboom
Verkoopprijs v.a.€134,95
KleurGroen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril tot Mei

Calocedrus (Calocedrus decurrens) laten bezorgen in de tuin (juni 2024)

De Calocedrus decurrens is een aanwinst voor elke tuin. Bomen leveren schaduw, ecologisch evenwicht en bieden privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is deze Naaldboom iets wat je kunt overwegen. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit heeft allerlei voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Bij deze service worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In onderstaande tabel vergelijk je betrouwbare online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Calocedrus Calocedrus decurrens kunt kunt vinden. Of bekijk meer over de Beverboom (Magnolia loebneri ‘Leonard Messel’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Calocedrus decurrens (Calocedrus) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Levering van de boom

  Veel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en goed zonlicht krijgt. De Calocedrus voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Let ook op andere aspecten zoals wortels, bewatering, groeiwijze, schaduw.

 4. Aanplanten van de boom

  Deze Calocedrus Calocedrus decurrens plant je het beste in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom komt te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Verzorgen

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het essentieel om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (April tot Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het blad valt in de herfst. In een periode van droogte adviseert de kweker om extra water te geven.

Calocedrus goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Check acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Belangrijke informatie over de Calocedrus decurrens

De Calocedrus decurrens is een hoog opgaande conifeer met smalle, zuilvormige groei. In de West-Europese klimaatzone kan de Calocedrus decurrens tot 850cm hoog worden. In Noord-Amerika, waar de boom van nature voorkomt, kan hij tot 2900cm hoog worden. De donkergroene naalden zitten aan platte twijgen die horizontaal op de stam staan. De Calocedrus decurrens heeft een schilferige, grijze schors die bruin is aan de onderkant. De Calocedrus decurrens draagt cilindrische kegels die verkleuren van geelgroen naar oranje tot geelbruin. De Calocedrus is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De Calocedrus decurrens komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair. De Calocedrus decurrens gedijt het beste op vochthoudende, goed doorlatende, lichtzure grond in de volle zon. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 1000 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Kegel. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen. De bloeitijd is April tot Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Beverboom (Magnolia loebneri ‘Leonard Messel’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Calocedrus decurrens juni 2024
Wat is de kleur van de Calocedrus decurrens?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen. Het blad bloeit op in April tot Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder grind, puin, stronken, bekabeling enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Calocedrus?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom mag niet te nat of droog zijn. Let ook goed op de schutting: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Houd ook rekening met overhangende takken en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe kan ik de Calocedrus decurrens Calocedrus thuis laten leveren?

Jij kan zo’n Calocedrus zonder gedoe in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit allerlei soorten, maten en andere essentials zoals een boompalenset en grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is plus minus een week.

Wat is de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Calocedrus decurrens aanbieding thuisbezorgd en geplant door een deskundige bomenspecialist. Daardoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je ervanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Tip: de aanplantplek dient vrij te zijn van stronken, puin en grind, straatwerk, oude wortels, bekabeling en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie