Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-magnolia-loebneri-leonard-messel-bestellen-bezorgen

Beverboom (Magnolia loebneri ‘Leonard Messel’) online bestellen

De Beverboom (Magnolia loebneri ‘Leonard Messel’) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op Bomenbezorgen.nl check je handige info over deze Beverboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleur van de boom is Groen, Roze, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 300 cm. Deze Beverboom is te koop voor prijzen v.a. €22,50.

Naam boomBeverboom (Magnolia loebneri ‘Leonard Messel’)
Latijnse naamMagnolia loebneri Leonard Messel
CategorieBeverboom
Prijsindicatie€22,50
KleurenGroen, Roze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril

Beverboom (Magnolia loebneri Leonard Messel) laten bezorgen in de tuin (juni 2024)

De Magnolia loebneri ‘Leonard Messel’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen verschaffen een eigen microklimaat, ze dempen het geluid van de omgeving en dienen uitstekend als perceel afboording. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Beverboom een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Magnolia loebneri Leonard Messel online kopen kan. Of klik door naar de pagina over de Groene treurbeuk (Fagus sylvatica ‘Pendula’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia loebneri Leonard Messel (Beverboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende organismen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Beverboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Let ook op andere aspecten zoals schaduw, bewatering, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Aanplanten van de boom

  Deze Beverboom Magnolia loebneri Leonard Messel plant je het beste in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem te ondersteunen.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het van levensbelang om de kluit vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (April). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de zomerdagen is het verstandig om extra water te geven.

Beverboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk opties en laat het tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Magnolia loebneri ‘Leonard Messel’

De Magnolia loebneri ‘Leonard Messel’ is een populaire sierheester met een schitterende bloei. Het is een bladverliezende struik die wel 3 m hoog en 2 m breed kan worden en dus een goede opvuller is in een grote tuin. De Magnolia loebneri ‘Leonard Messel’ bloeit op de kale, donkerbruine takken in de maand april. Er verschijnen dan volle, geurende bloemen, die felroze van onderen zijn en naar boven toe steeds lichter uitlopen. Eventueel krijgt de plant een tweede bloei in de zomermaanden. Tijdens of na de bloei verschijnt het grote, donkergroene blad. De plant is zeer winterhard. Voor een uitbundige bloei is het belangrijk dat de Magnolia loebneri ‘Leonard Messel’ een zonnige standplaats krijgt in een humeuze bodem. Gebruik bij het aanplanten Tuinplantengrond. Een sieraad voor de tuin! Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 300 cm. De groeiwijze is Struikvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen, Roze, Wit. Deze boom bloeit met name in April. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Groene treurbeuk (Fagus sylvatica ‘Pendula’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormStruikvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia loebneri ‘Leonard Messel’ juni 2024
Wat zijn de kleuren van de Magnolia loebneri Leonard Messel?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Roze, Wit. De groeiperiode is April. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De aanplantplek dient vrij te zijn van grind, stronken, oude beplanting, puin enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Beverboom?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Denk ook aan omwonenden: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Kijk ook goed naar overhangende takken, schaduw en wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Magnolia loebneri Leonard Messel Beverboom bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Beverboom zonder gedoe in de eigen tuin laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je allerlei soorten, maten en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen en potgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Magnolia loebneri Leonard Messel aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige boomspecialist. Hierdoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Bedenk wel: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, oude wortels, straatwerk, puin en grind, bekabeling en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie