Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

fijnspar-picea-abies-acrocona-bestellen-bezorgen

Fijnspar (Picea abies ‘Acrocona’) online bestellen

De Fijnspar (Picea abies ‘Acrocona’) voordelig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit platform bieden wij veel nuttige info over deze Naaldboom. Of bestel direct bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De boom is mooi gekleurd: Bruin, Groen. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April, Mei, Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 300 cm. Deze Fijnspar is al te koop voor €50,95.

Naam boomFijnspar (Picea abies ‘Acrocona’)
Latijnse naamPicea abies Acrocona
CategorieNaaldboom
Vanafprijs€50,95
KleurBruin, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei, Juni

Fijnspar (Picea abies Acrocona) thuis bezorgen (juni 2024)

De Picea abies ‘Acrocona’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen verschaffen verkoeling, ze beperken wateroverlast en zorgen voor diepte in je tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is deze Naaldboom een uitstekende keuze. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Hierbij wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In deze tabel vergelijk je toonaangevende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Fijnspar Picea abies Acrocona kunt bestellen (online). Zie ook meer informatie over de Beverboom (Magnolia ‘Susan’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Picea abies Acrocona (Fijnspar) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Een dag voor levering ontvang je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Fijnspar kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Je moet ook zeker rekening houden met snoeiwerk, wortels, groeiwijze, schaduw.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Fijnspar Picea abies Acrocona kunt u aanplanten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Monteer eventueel ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het cruciaal om de grond vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens het bloeiseizoen (April, Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Bij een droge periode is het noodzakelijk om de boom wat extra water te geven.

Fijnspar goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Aanvullende informatie over de Picea abies ‘Acrocona’

De Picea abies ‘Acrocona’ is een Fijnspar met brede, kegelvormige groei en afhangende takken. De ‘Acrocona’ kan 500cm hoog en 500cm breed worden. De naalden zijn donkergroen. De ‘Acrocona’ staat bekend om zijn decoratieve rode kegels die in de lente verschijnen aan het eind van de takken (‘acro’ betekent ‘aan het eind’ en ‘cona’ betekent ‘kegel’). Vooral jonge planten dragen veel kegels. De ‘Acrocona’ is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De ‘Acrocona’ komt het beste tot zijn recht als decoratieve solitair.De Picea abies ‘Acrocona’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, goed doorlatende, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 300 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Kegel. De (blad)kleur van deze boom is: Bruin, Groen. Deze boom bloeit met name in April, Mei, Juni. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Let op: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Beverboom (Magnolia ‘Susan’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Picea abies ‘Acrocona’ juni 2024
Wat is de kleur van de Picea abies Acrocona?

De belangrijkste kleuren zijn Bruin, Groen. De bloeitijd is April, Mei, Juni. Belangrijk detail: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, stronken, oude beplanting, grind enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Wat is de beste standplaats voor de Fijnspar?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Onderzoek ook aspecten zoals verlies van bladeren en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Picea abies Acrocona Fijnspar thuis laten bezorgen?

Je kunt deze Fijnspar probleemloos laten bezorgen tot in de tuin. Je hebt de keuze uit diverse soorten groottes en eventuele hulpmiddelen zoals een boomband of grondmest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van plus minus een week.

Wat houdt de aanplantservice in?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Picea abies Acrocona aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een betrouwbare tuinman. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Advies: de plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, oude wortels, straatwerk, puin en grind, worteldoek en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie