Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

beverboom-magnolia-susan-bestellen-bezorgen

Beverboom (Magnolia ‘Susan’) online bestellen

De Beverboom (Magnolia ‘Susan’) eenvoudig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit portaal bekijk je uitgebreide info over deze Beverboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de toonaangevende tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Paars, Rood, Roze, Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 300 cm. Deze Beverboom is al te koop voor €19,50.

Naam boomBeverboom (Magnolia ‘Susan’)
Latijnse naamMagnolia Susan
CategorieBeverboom
Vanafprijs€19,50
KleurenGroen, Paars, Rood, Roze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Beverboom (Magnolia Susan) thuis bezorgen (juni 2024)

De Magnolia ‘Susan’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven plekken voor verkoeling op warme dagen, reinigen de lucht en zorgen voor diepte in je tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is deze Beverboom iets wat je kunt overwegen. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen aanhangwagen nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je diverse online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Beverboom Magnolia Susan online bestellen kan. Of bekijk alles over de Meelbes (Sorbus aria ‘Lutescens’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia Susan (Beverboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom laten leveren

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Een dag voor levering ontvang je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Beverboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Neem ook zaken in acht als bewatering, tegelwerk, schaduw, snoeiwerk.

 4. Het planten van de boom

  Deze Beverboom Magnolia Susan kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de groeiperiode (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat deze in blad komt tot het blad valt in de herfst. In de warme maanden raden we aan de grond regelmatig te bevochtigen.

Beverboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Adviezen en informatie over de Magnolia ‘Susan’

De Magnolia ‘Susan’ is een populaire sierheester met een schitterende bloei. Het is een bladverliezende struik die wel 3 m hoog kan worden en dus een goed opvuller is in een grote tuin. De Magnolia ‘Susan’ bloeit op de kale, donkerbruine takken in de maand april. Er verschijnen dan grote, geurende, tulpvormige bloemen die een dieproze kleur hebben. Eventueel krijgt de plant een tweede bloei in de zomermaanden. Tijdens of na de bloei verschijnt het grote, langwerpige, donkergroene blad. De plant is zeer winterhard. Voor een uitbundige bloei is het belangrijk dat de Magnolia ‘Susun’ een zonnige standplaats krijgt in een humeuze bodem. Gebruik bij het aanplanten Tuinplantengrond. Een sieraad voor de tuin! De uiteindelijke hoogte is ongeveer 300 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Bossig. De kleur van het blad is Groen, Paars, Rood, Roze, Wit. Deze boom bloeit met name in April, Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Beverboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Meelbes (Sorbus aria ‘Lutescens’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormBossig
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia ‘Susan’ juni 2024
Wat is de kleur van de Magnolia Susan?

De kleur van het blad is Groen, Paars, Rood, Roze, Wit. De bloeitijd is April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plantplaats dient vrij te zijn van stronken, oude wortels, bekabeling, straatwerk enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Beverboom?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let ook goed op de schutting: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Houd ook rekening met verlies van bladeren en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Magnolia Susan Beverboom in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan deze Beverboom gemakkelijk laten leveren aan huis. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals een boomband of aanplantgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Magnolia Susan aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een betrouwbare bomenspecialist. Daardoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Tip: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, worteldoek, oude wortels, bekabeling, puin en grind en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie