Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

himalayaceder-cedrus-deodara-aurea-bestellen-bezorgen

Himalayaceder (Cedrus deodara ‘Aurea’) online bestellen

De Himalayaceder (Cedrus deodara ‘Aurea’) direct online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op Bomenbezorgen.nl check je handige informatie over deze Naaldboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De bladkleur is mooi: Geel, Groen. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 500 cm. Dit type Himalayaceder is al te koop voor €42,75.

Naam boomHimalayaceder (Cedrus deodara ‘Aurea’)
Latijnse naamCedrus deodara Aurea
CategorieNaaldboom
Verkoopprijs v.a.€42,75
KleurenGeel, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Himalayaceder (Cedrus deodara Aurea) bezorgen aan huis (februari 2024)

De Cedrus deodara ‘Aurea’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen bieden schaduwrijke plekken, verbeteren de luchtkwaliteit en dienen uitstekend als perceel afboording. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is dit type Naaldboom een hele goede optie. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit biedt verschillende voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door deze expert worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In deze tabel vergelijk je betrouwbare online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Himalayaceder Cedrus deodara Aurea online kunt bestellen. Of bekijk meer over de Patio pruimenboom (Prunus domestica ‘Ontario’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cedrus deodara Aurea (Himalayaceder) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend product. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Je order wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Himalayaceder kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Andere aspecten die van belang zijn: tegelwerk, snoeiwerk, schaduw, wortels.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Himalayaceder Cedrus deodara Aurea kunt u aanplanten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeimaanden (Maart, April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot het blad valt in de herfst. Bij een droge periode is het een goed idee om regelmatig extra water toe te dienen.

Himalayaceder goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Adviezen en informatie over de Cedrus deodara ‘Aurea’

De Cedrus deodara ‘Aurea’ is een traag groeiende Himalayaceder met kegelvormige groei en hangende twijgtoppen. De ‘Aurea’ kan tot 600cm hoog worden, maar doet hier minimaal tien jaar over. De naalden zijn geel tot geelgroen en zitten spiraalsgewijs aan de horizontale takken. De ‘Aurea’ draagt ronde kegels die verkleuren van lichtgroen naar roodbruin. De Himalayaceder is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De ‘Aurea’ komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair. De Cedrus deodara ‘Aurea’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, goed doorlatende, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw en verdraagt droogte en zeewind. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale groeihoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid. De (blad)kleur van deze boom is: Geel, Groen. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Niet vergeten: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Patio pruimenboom (Prunus domestica ‘Ontario’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Cedrus deodara ‘Aurea’ februari 2024
Wat zijn de kleuren van de Cedrus deodara Aurea?

De bladkleur is Geel, Groen. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Opmerkelijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, grind, oude beplanting, puin enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Himalayaceder?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan omwonenden: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals schaduwvorming en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Cedrus deodara Aurea Himalayaceder bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt een Himalayaceder moeiteloos en snel laten bezorgen tot in de tuin. Via het online tuincentrum koop je allerlei soorten, maten en eventuele hulpmiddelen zoals boom palenboor en grondmest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Cedrus deodara Aurea aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een vakbekwame bomenspecialist. Daardoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en ben je er verzekerd van dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Tip: de aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, puin en grind, bekabeling, worteldoek, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie