Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

himalayaceder-cedrus-deodara-feelin-blue-bestellen-bezorgen

Himalayaceder (Cedrus deodara ‘Feelin’ Blue’) online bestellen

De Himalayaceder (Cedrus deodara ‘Feelin’ Blue’) eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze website check je veel nuttige info over deze Naaldboom. Of bestel direct bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleur van de boom is Blauw. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is circa 300 cm. Deze Himalayaceder is al te koop voor €24,75.

Naam boomHimalayaceder (Cedrus deodara ‘Feelin’ Blue’)
Latijnse naamCedrus deodara Feelin Blue
CategorieNaaldboom
Prijsindicatie€24,75
KleurBlauw
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei, Juni

Himalayaceder (Cedrus deodara Feelin Blue) laten thuisbezorgen (februari 2024)

De Cedrus deodara ‘Feelin’ Blue’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven verkoeling, ze produceren zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Naaldboom het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de bijgaande tabel vergelijk je diverse online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Himalayaceder Cedrus deodara Feelin Blue kunt kunt vinden. Of bekijk meer informatie over de Patio pruimenboom (Prunus domestica ‘Victoria’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cedrus deodara Feelin Blue (Himalayaceder) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd vooraf rekening met de regels. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt een dag van tevoren een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw boom wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Himalayaceder voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Je moet ook zeker rekening houden met wortels, tegelwerk, bewatering, schaduw.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Deze Himalayaceder Cedrus deodara Feelin Blue kunt u aanplanten in Elke grondsoort. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit van boom ruimschoots past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Til de boom voorzichtig in het gat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het belangrijk om genoeg water te geven. Dit is met name cruciaal in de bloeiperiode (Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de warme periode voorbij is. In de drogere maanden is het noodzakelijk om de boom wat extra water te geven.

Himalayaceder goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Extra informatie over de Cedrus deodara ‘Feelin’ Blue’

De Cedrus deodara ‘Feelin’ Blue’ is een traag groeiende dwergconifeer die in de breedte groeit met blauwgroene naalden. De Himalayaceder is één van de laagst blijvende dwergconiferen en ontwikkelt zelden recht opgaande scheuten. Als hij genoeg ruimte krijgt, komt de ‘Feelin’ Blue’ goed tot zijn recht in zowel grote als kleine tuinen. De Cedrus deodara ‘Feelin’ Blue’ gedijt het beste in de volle zon op een plek waar hij in de breedte kan groeien. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 300 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Afhangend, Breed / verspreid, Dwergvorm, Hangend, Treurvorm. Samenvatting van de kleur: Blauw. De groeiperiode is Mei, Juni. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Elke grondsoort. Tip: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Patio pruimenboom (Prunus domestica ‘Victoria’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormAfhangend, Breed / verspreid, Dwergvorm, Hangend, Treurvorm
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Cedrus deodara ‘Feelin’ Blue’ februari 2024
In welke kleur komt het blad van de Cedrus deodara Feelin Blue?

De belangrijkste kleuren zijn Blauw. De bladeren komen tot bloei in Mei, Juni. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De aanplantplek moet schoon zijn, dus geen puin, oude wortels, oude beplanting, grind enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Kies een van de volgende grondsoorten: Elke grondsoort.

Wat is de beste standplaats voor de Himalayaceder?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let op schuttingen & overkappingen: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan overhangende takken en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe kan ik de Cedrus deodara Feelin Blue Himalayaceder bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt een Himalayaceder snel en voordelig aan huis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit allerlei soorten, maten en extra’s zoals tuinpalen of potgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Cedrus deodara Feelin Blue aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige boomverzorger. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Niet vergeten: de plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, puin en grind, straatwerk, worteldoek, oude wortels en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie