Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kust-den-pinus-contorta-bestellen-bezorgen

Kust den (Pinus contorta) online bestellen

De Kust den (Pinus contorta) direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijker lees je veel informatie en verzorgingstips voor deze Naaldboom. Of bestel direct bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleur van de boom is Bruin, Groen. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei, Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 1000 cm. Deze Kust den is al te bestellen vanaf €224,95.

Naam boomKust den (Pinus contorta)
Latijnse naamPinus contorta
CategorieNaaldboom
Vanafprijs€224,95
KleurenBruin, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei, Juni

Kust den (Pinus contorta) laten thuisbezorgen (juni 2024)

De Pinus contorta is onmisbaar in elke tuin. Bomen bieden schaduw, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Naaldboom een uitstekende keuze. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je betrouwbare bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Kust den Pinus contorta online bestellen kan. Of bekijk alles over de Patio kersenboom (Prunus avium ‘Sunburst’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus contorta (Kust den) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom laten leveren

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je order wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek die het water goed afvoert en goed zonlicht krijgt. De Kust den voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Andere aspecten die van belang zijn: tegelwerk, schaduw, wortels, groeiwijze.

 4. Aanplanten van de boom

  De Kust den Pinus contorta kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Boor 2 boompalen in de grond om hem goed vast te zetten.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de kluit vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in het groeiseizoen (April, Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de warme periode voorbij is. Tijdens de droge hete zomermaanden wordt het aanbevolen om wekelijks te sproeien.

Kust den goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Pinus contorta

De Pinus contorta is een Pijnboom met dichte, kegelvormige of koepelvormige groei. De Pinus contorta kan 1300cm hoog worden. De naalden kleuren felgroen en staan in paren van twee op de takken. De Pinus contorta draagt eivormige, bruine kegels. De Pijnboom is zeer winterhard (tot -50 graden Celsius) en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De Pinus contorta komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair.De Pinus contorta verdraagt koude wind en natte voeten, maar gedijt ondanks dat het beste op droge tot vochthoudende, goed doorlatende, licht zure grond in de volle zon, maar verdraagt wind en natte voeten. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Kegel. Qua kleuren zie je voornamelijk Bruin, Groen. Deze boom bloeit met name in April, Mei, Juni. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond. Tip: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Patio kersenboom (Prunus avium ‘Sunburst’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus contorta juni 2024
Wat zijn de kleuren van de Pinus contorta?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Bruin, Groen. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei, Juni. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, stronken, oude wortels, oude beplanting enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Kust den?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let op schuttingen & overkappingen: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Houd ook rekening met overhangende takken, schaduw en wortels die doorschieten.

Op welke manier kan ik de Pinus contorta Kust den thuis laten bezorgen?

Je kunt een Kust den makkelijk en snel in de eigen tuin laten bezorgen. Online vind je diverse soorten groottes en andere benodigdheden zoals boom palenboor of aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een speciale koeriersdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, doorgaans 1 tot 2 weken.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Pinus contorta aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een vakbekwame boomexpert. Door deze handige service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Let op: de plantplaats moet schoon zijn, dus geen worteldoek, puin en grind, stronken, bekabeling, straatwerk en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie