Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Patio kersenboom (Prunus avium ‘Sunburst’)

patio-kersenboom-prunus-avium-sunburst-bestellen-bezorgen

Patio kersenboom (Prunus avium ‘Sunburst’) online bestellen

De Patio kersenboom (Prunus avium ‘Sunburst’) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit portaal bieden wij veel info en tips voor deze Patio-fruitboom. Of bestel direct bij een van de boomexperts of tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 150 cm. Dit type Patio kersenboom kan je al laten bezorgen vanaf €20,25.

Naam boomPatio kersenboom (Prunus avium ‘Sunburst’)
Latijnse naamPrunus avium Sunburst
CategoriePatio-fruitboom
Vanafprijs€20,25
KleurWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Patio kersenboom (Prunus avium Sunburst) laten bezorgen in de tuin ([maandjaar])

De Prunus avium ‘Sunburst’ is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, ze beperken wateroverlast en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Patio-fruitboom een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Patio kersenboom Prunus avium Sunburst kunt bestellen (online). Of bekijk alles over de Glansmispel (Photinia fraseri ‘Little Red Robin’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus avium Sunburst (Patio kersenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je artikel wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Patio kersenboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Let ook op andere aspecten zoals schaduw, wortels, bewatering, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Deze Patio kersenboom Prunus avium Sunburst kunt u aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom komt te staan. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het van levensbelang om de grond vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de groeiperiode (Maart, April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot het blad valt in de herfst. In de warme maanden wordt aangeraden om regelmatig extra water toe te dienen.

Patio kersenboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Prunus avium ‘Sunburst’

Deze mooie patio kersenboom kan u overal kwijt, ook erg leuk om als kado te geven. De Prunus avium ‘Sunburst’ is een zachte zoete kers met een zeer goede smaak. Bestuiving: zelf bestuivend. Snoeien: na de pluk, nooit in de winter. Kersen zijn echte groeiers, maar wilt u de boom klein houden, dan alle nieuw gegroeide scheuten terugsnoeien, zodanig dat er 4 of 5 bladeren blijven zitten. Dit blijven doen tot einde groeiseizoen. Bemesting: in februari en in de herfst organisch-minerale meststof geven. Goede en regelmatige productie. Bewaren: Kersen bewaart u het beste in de groentelade van de koelkast. Liefst niet op elkaar gestouwd in een plastic zak maar uitgespreid op een bord of schoteltje. Zo voorkomt u kneuzingen en u voorkomt dat een rotte kers de andere kersen aansteekt. Maar, dit heerlijke fruit ligt ook bij u toch geen dagen in de koelkast? Schoonmaken: Hoe maakt u kersen schoon? Dat is niet moeilijk. Spoel ze gewoon goed onder stromend water. Laat ze daarna uitlekken in een vergiet en verwijder de steeltjes pas na het spoelen. Zo voorkomt u dat de kersen zich volzuigen met water en hun aroma verliezen. Als u de kersen gebruikt voor verwerking in een gerecht dan kunt u een speciale kersenontpitter gebruiken om dit zomerfruit van hun pitjes te ontdoen. Consumptie: Kersen worden meestal uit het vuistje gegeten. ’s Middags een schaaltje kersen op de tuintafel doet het altijd goed, maar ook ’s avonds als dessert is een schaaltje kersen altijd weer een verrassing. Verder kunt u kersen verwerken als jam en als sap. Ook als garnering bij ijs, gebak en desserts is de kers prima geschikt. Voedingswaarde: Gezond zijn kersen ook! Ze bevatten veel koolhydraten, calcium en vitamine C. En, u en uw kinderen eten net zo graag kersen als drop. Dan is de keuze niet moeilijk toch? Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 150 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Patio. De (blad)kleur van deze boom is: Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Opmerking: deze Patio-fruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Glansmispel (Photinia fraseri ‘Little Red Robin’).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormPatio
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus avium ‘Sunburst’ [maandjaar]
Welke kleur heeft het blad van de Prunus avium Sunburst?

De boom heeft verschillende kleuren Wit. De boom groeit in Maart, April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, stronken, straatwerk, bekabeling enz. Zo kan de boom goed wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Wat is een geschikte standplaats voor de Patio kersenboom?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Denk ook aan andere bewoners: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Denk tenslotte ook aan verlies van bladeren en wortels die doorschieten.

Op welke manier kan ik de Prunus avium Sunburst Patio kersenboom in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt zo’n Patio kersenboom probleemloos tot in de tuin laten leveren. Bij online bomenwinkels vind je diverse soorten groottes en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen, bamboestokken of aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De geschatte levertijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Prunus avium Sunburst aanbieding bezorgd en geplant door een betrouwbare boomexpert. Hierdoor wordt al het werk uit handen genomen en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder stronken, worteldoek, straatwerk, oude wortels, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie