Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

spaanse-den-abies-pinsapo-kelleriis-bestellen-bezorgen

Spaanse den (Abies pinsapo ‘Kelleriis’) online bestellen

De Spaanse den (Abies pinsapo ‘Kelleriis’) online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit platform tonen wij uitgebreide info over deze Naaldboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de toonaangevende tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleuren van het blad zijn Blauw, Grijs, Groen. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei, Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 700 cm. Deze Spaanse den kan jij online kopen vanaf €59,95.

Naam boomSpaanse den (Abies pinsapo ‘Kelleriis’)
Latijnse naamAbies pinsapo Kelleriis
CategorieNaaldboom
Verkoopprijs v.a.€59,95
KleurBlauw, Grijs, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeitijdMei, Juni

Spaanse den (Abies pinsapo Kelleriis) laten thuisbezorgen (mei 2023)

De Abies pinsapo ‘Kelleriis’ is een echte eyecatcher. Bomen geven verkoeling, reinigen de lucht en dieren zijn er gek op. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is dit type Naaldboom een hele goede optie. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je diverse online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Spaanse den Abies pinsapo Kelleriis kunt bestellen (online). Of vind informatie en tips voor de Daksierpeer (Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ dakboom).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Abies pinsapo Kelleriis (Spaanse den) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende producten. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je aankoop wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Spaanse den voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Andere aspecten die van belang zijn: tegelwerk, bewatering, wortels, schaduw.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Spaanse den Abies pinsapo Kelleriis plant je het beste in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de zomerperiode achter de rug is. In een periode van droogte wordt het aanbevolen om wekelijks te sproeien.

Spaanse den goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk opties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Abies pinsapo ‘Kelleriis’

De Abies pinsapo ‘Kelleriis’ is een relatief snelgroeiende conifeer met opgaande groei en blauwe naalden. De Abies pinsapo ‘Kelleriis’ trekt de aandacht vanwege zijn sierlijke, smalle kegelvorm en zeldzaam stijve, blauwgrijze naalden. De naalden – die niet prikken, maar juist zacht aanvoelen – staan rondom de takken. Dit geeft de Spaanse den een volle aanblik. De Spaanse Den gedijt het beste in normaal tot vochtige, licht zure grond. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 700 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Opgaand. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Blauw, Grijs, Groen. Het groeiseizoen is in Mei, Juni. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Normale grond. Tip: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Daksierpeer (Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ dakboom).

Maximale hoogte700 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Abies pinsapo ‘Kelleriis’ mei 2023
Wat is de kleur van de Abies pinsapo Kelleriis?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Blauw, Grijs, Groen. De groeiperiode is Mei, Juni. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen oude wortels, worteldoek, oude beplanting, bekabeling enz. Zo kan de boom goed wortelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Spaanse den?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let op schuttingen & overkappingen: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Denk tenslotte ook aan bladverlies en wortels die doorschieten.

Op welke manier kan ik de Abies pinsapo Kelleriis Spaanse den aan huis laten leveren?

Jij kan een Spaanse den probleemloos bij u thuis laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je meerdere varianten, hoogtes en eventuele hulpmiddelen zoals tuinpalen of bemesting. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Abies pinsapo Kelleriis aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een betrouwbare boomspecialist. Hierdoor wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Bedenk wel: de plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, straatwerk, stronken, worteldoek, bekabeling en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie