Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

daksierpeer-pyrus-calleryana-chanticleer-dakboom-bestellen-bezorgen

Daksierpeer (Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ dakboom) online bestellen

De Daksierpeer (Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ dakboom) goedkoop online bestellen en thuis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op Bomenbezorgen.nl lees je veel informatie en verzorgingstips voor deze Perenboom. Je kunt direct online bestellen bij een van onze partners. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleur van de boom is Groen, Rood, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April. Uiteindelijk wordt deze boom circa 500 cm. Deze Daksierpeer kan je al laten bezorgen vanaf €168,25.

Naam boomDaksierpeer (Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ dakboom)
Latijnse naamPyrus calleryana Chanticleer dakboom
CategoriePerenboom
Vanafprijs€168,25
KleurGroen, Rood, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril

Daksierpeer (Pyrus calleryana Chanticleer dakboom) thuis laten bezorgen (juni 2024)

De Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ dakboom is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren koele plekken in de tuin, ze produceren zuurstof en dieren zijn er gek op. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is dit type Perenboom een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In onderstaande tabel vergelijk je erkende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Daksierpeer Pyrus calleryana Chanticleer dakboom online kopen kan. Of klik door naar de pagina over de Dwergpeer (Pyrus communis).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus calleryana Chanticleer dakboom (Daksierpeer) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt de dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je artikel wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Daksierpeer voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Andere aspecten die van belang zijn: tegelwerk, snoeiwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  Zo’n Daksierpeer Pyrus calleryana Chanticleer dakboom plant je het beste in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Verzorgen

  Na het aanplanten is het cruciaal om de kluit vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (April). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat deze in blad komt tot de zomerperiode achter de rug is. Tijdens de zomerdagen is het een goed idee om de boom wat extra water te geven.

Daksierpeer goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Check aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ dakboom

De daksierpeer Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ heeft mooi gevormt grijsgroen blad en is vrij dicht. Na de fraaie bloei in het voorjaar komt er een periode met het dragen van vruchten. De kleine vruchten zijn niet eetbaar maar hebben zeker een grote sierwaarde. De dakboom perenboom staat bekend om zijn lage gevoeligheid voor ziektes en het lang behouden van het blad. De dakboom blijft tot ver in het najaar in het blad dat prachtig verkleurt in alle kleuren tussen geel en rood. Plant de daksierpeer in aanplantgrond en zet er een boompaal bij. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Dakvorm. Samenvatting van de kleur: Groen, Rood, Wit. De bloeiperiode is April. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Belangrijk detail: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Dwergpeer (Pyrus communis).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormDakvorm
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ dakboom juni 2024
Welke kleur heeft het blad van de Pyrus calleryana Chanticleer dakboom?

De kleur van het blad is Groen, Rood, Wit. Het blad bloeit op in April. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet vrij zijn van straatwerk, bekabeling, puin, oude beplanting enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond.

Wat is de ideale standplaats voor de Daksierpeer?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let op schuttingen & overkappingen: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals bladverlies en wortels die doorschieten.

Hoe kan ik de Pyrus calleryana Chanticleer dakboom Daksierpeer bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt een Daksierpeer zonder gedoe laten bezorgen tot in de tuin. Je hebt de keuze uit diverse soorten groottes en eventuele hulpmiddelen zoals boom palenboor of potgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Reken echter wel op bezorgtijden van ongeveer 5 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Pyrus calleryana Chanticleer dakboom aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een ervaren hovenier. Dankzij deze service kan je alles rustig uit handen geven en kan je ervanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Tip: de plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin en grind, worteldoek, oude wortels, stronken, bekabeling en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie