Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

spar-picea-abies-inversa-bestellen-bezorgen

Spar (Picea abies ‘Inversa’) online bestellen

De Spar (Picea abies ‘Inversa’) voordelig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijker tonen wij veel nuttige info over deze Naaldboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April tot Juni. De maximale hoogte is ongeveer 250 cm. Deze Spar kan je al laten bezorgen vanaf €56,95.

Naam boomSpar (Picea abies ‘Inversa’)
Latijnse naamPicea abies Inversa
CategorieNaaldboom
Vanafprijs€56,95
KleurenGroen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril tot Juni

Spar (Picea abies Inversa) laten thuisbezorgen (juni 2024)

De Picea abies ‘Inversa’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen verschaffen schaduw, ze produceren zuurstof en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Naaldboom iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door deze expert wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je toonaangevende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Spar Picea abies Inversa online bestellen kan. Of bekijk meer informatie over de Sierpeer (Pyrus Red Spire).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Picea abies Inversa (Spar) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Zorg voor een plek die het water goed afvoert en goed zonlicht krijgt. De Spar plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Bekijk ook relevante details zoals tegelwerk, bewatering, wortels, schaduw.

 4. De aanplanting

  Deze Spar Picea abies Inversa kunt u aanplanten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en koop voedingsrijke aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het belangrijk om genoeg water te geven. Met name in de groeiperiode (April tot Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot de warme periode voorbij is. Bij een droge periode is het noodzakelijk om wekelijks te sproeien.

Spar goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Check opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Belangrijke informatie over de Picea abies ‘Inversa’

De Picea abies ‘Inversa’ is een traag groeiende Spar met brede, zuilvormige tot kegelvormige groei en afhangende takken. De ‘Inversa’ kan 250cm hoog worden en minstens even zo breed. De naalden zijn felgroen tot donkergroen. De ‘Inversa’ draagt ovale, bruine kegels. De ‘Inversa’ is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De ‘Inversa’ komt het beste tot zijn recht als decoratieve solitair.De Picea abies ‘Inversa’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, goed doorlatende, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 250 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Treurvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen. De bloeiperiode is April tot Juni. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Belangrijk: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Sierpeer (Pyrus Red Spire).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormTreurvorm
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Picea abies ‘Inversa’ juni 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Picea abies Inversa?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen. Het blad bloeit op in April tot Juni. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, bekabeling, puin, oude beplanting enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Wat is de juiste standplaats voor de Spar?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te nat en niet te droog zijn. Houd ook rekening met de buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Denk tenslotte ook aan bladverlies en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe kan ik de Picea abies Inversa Spar aan huis laten leveren?

Je kunt de Spar moeiteloos en snel bij u thuis laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je meerdere hoogtes, varianten en extra’s zoals set met boompalen en grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een professionele bezorgservice. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt jouw voordelige Picea abies Inversa aanbieding thuisbezorgd en geplant door een deskundige hovenier. Met deze extra service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van worteldoek, straatwerk, bekabeling, oude wortels, stronken en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie