Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

sierpeer-pyrus-red-spire-bestellen-bezorgen

Sierpeer (Pyrus Red Spire) online bestellen

De Sierpeer (Pyrus Red Spire) direct online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op deze pagina tonen wij veel praktische info over deze Perenboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. Deze boom kent de volgende kleuren: Bruin, Groen, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April. Uiteindelijk wordt deze boom circa 1000 cm. Deze Sierpeer is al te bestellen vanaf €108,75.

Naam boomSierpeer (Pyrus Red Spire)
Latijnse naamPyrus Red Spire
CategoriePerenboom
Vanafprijs€108,75
KleurenBruin, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April

Sierpeer (Pyrus Red Spire) laten bezorgen in de tuin (juni 2024)

De Pyrus Red Spire is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor een eigen microklimaat, ze beperken wateroverlast en dieren zijn er gek op. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is dit type Perenboom het overwegen waard. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, een aanhangwagen is niet nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Met deze dienst wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Sierpeer Pyrus Red Spire online kunt bestellen. Of bekijk meer informatie over de Dwergappel (Malus domestica).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus Red Spire (Sierpeer) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Bezorging van de boom

  Veel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Sierpeer gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan bewatering, wortels, schaduw, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  Zo’n Sierpeer Pyrus Red Spire kunt u aanplanten in Humus, Kalkrijk, Normale grond, Voedzaam. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Graaf boompalen in om hem te verankeren.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de groeimaanden (Maart, April). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de droge hete zomermaanden wordt aangeraden om extra water te geven.

Sierpeer goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Pyrus Red Spire

De Pyrus Red Spire is een smal opgaande, kegelvormige tot ovale boom. De groeiwijze is compact. Oude schors wordt ruw en grijsbruin. Het gezonde, glanzend groene blad heeft een fraaie herfstverkleuring in veelal gele, maar ook paarsrode tinten. De witte bloemen hebben een doorsnede van circa 2,5 cm. Vruchten zijn bruin met lichtere lenticellen en verschijnen zelden. Geschikt als solitair en voor aanplant in smalle lanen en straten. Liefst neutrale tot licht kalkrijke grond. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kroonvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Bruin, Groen, Wit. De bloeitijd is Maart, April. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Humus, Kalkrijk, Normale grond, Voedzaam. Goed om te weten: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Dwergappel (Malus domestica).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondHumus, Kalkrijk, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus Red Spire juni 2024
Welke kleur heeft het blad van de Pyrus Red Spire?

De kleur van het blad is Bruin, Groen, Wit. De groeiperiode is Maart, April. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plantplaats moet vrij zijn van bekabeling, straatwerk, stronken, puin enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Humus, Kalkrijk, Normale grond, Voedzaam.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Sierpeer?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem mag niet te nat of droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Bekijk ook andere factoren als schaduw en wortels die doorschieten.

Wanneer kan ik de Pyrus Red Spire Sierpeer bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan de Sierpeer makkelijk en snel thuis laten afleveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende formaten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boom palenboor of grond voeding. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt circa 5 – 7 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Pyrus Red Spire aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een erkende hovenier. Op die manier hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Let op: de plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, puin en grind, oude wortels, worteldoek, stronken en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie