Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

nectarineboom-prunus-persica-madame-blanchet-bestellen-bezorgen

Nectarineboom (Prunus persica ‘Madame Blanchet’) online bestellen

De Nectarineboom (Prunus persica ‘Madame Blanchet’) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit portaal lees je veel nuttige informatie over deze Nectarineboom. Je kunt direct online bestellen bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Rood, Roze. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 300 cm. Dit type Nectarineboom is al te koop voor €26,95.

Naam boomNectarineboom (Prunus persica ‘Madame Blanchet’)
Latijnse naamPrunus persica Madame Blanchet
CategorieNectarineboom
Vanafprijs€26,95
KleurenGeel, Groen, Rood, Roze
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April

Nectarineboom (Prunus persica Madame Blanchet) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Prunus persica ‘Madame Blanchet’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, verbeteren de luchtkwaliteit en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Nectarineboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je toonaangevende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Nectarineboom Prunus persica Madame Blanchet online kunt bestellen. Of bekijk meer over de Blauwe druif (Vitis ‘Boskoop glory’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus persica Madame Blanchet (Nectarineboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Bezorging van de boom

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Nectarineboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk ook goed aan wortels, bewatering, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Nectarineboom Prunus persica Madame Blanchet kunt u aanplanten in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Vermijd altijd wit straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en koop voedingsrijke aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen voor extra stevigheid.

 5. Boomonderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de grond vochtig te houden. Vooral in de groeiperiode (Maart, April). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot de warme periode voorbij is. In een periode van droogte adviseren wij om de grond regelmatig te bevochtigen.

Nectarineboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Belangrijke informatie over de Prunus persica ‘Madame Blanchet’

Weinig ziektegevoelige perzik, smaakvolle vrucht. Voor mensen die zich afvragen of er verschil is tussen nectarines en perziken:De nectarine is een mutant van de perzik met een gladde en glanzende schil. Behoudens de schil, bestaat er geen wezenlijk verschil tussen perziken en nectarines. Een nectarine is dus geen kruising tussen een perzik en een pruim, zoals soms wordt verondersteld. De nectarine lijkt op een brugnon, het enige verschil daarmee is dat de pit van de nectarine niet vastzit aan het vruchtvlees.Qua groeiwijze, teelteigenschappen en vatbaarheid voor ziekten komt de nectarine overeen met de perzik. Ook bij de nectarine bestaan er rassen met wit vruchtvlees of met geel vruchtvlees. De vruchten van de meeste nectarinerassen zijn iets kleiner dan die van veel perzikrassen. De nectarine is minder kwetsbaar dan de perzik en kan dus gemakkelijker verpakt en vervoerd worden. De gladschilligheid kan als mutatie ontstaan, waardoor het soms kan gebeuren dat aan een perzikboom plotseling een tak met gladde vruchten groeit (en omgekeerd).(Bron: Wikipedia) Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 300 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Geel, Groen, Rood, Roze. De bloeitijd is Maart, April. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Belangrijk: deze Nectarineboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Blauwe druif (Vitis ‘Boskoop glory’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus persica ‘Madame Blanchet’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Prunus persica Madame Blanchet?

De boom heeft verschillende kleuren Geel, Groen, Rood, Roze. De bloeitijd is Maart, April. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, straatwerk, bekabeling, puin enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam.

Wat is de ideale standplaats voor de Nectarineboom?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let op schuttingen & overkappingen: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Houd ook rekening met schaduw en doorschietende wortels.

Hoe snel kan ik de Prunus persica Madame Blanchet Nectarineboom thuis laten leveren?

Jij kan deze Nectarineboom makkelijk en snel in de eigen tuin laten bezorgen. Je hebt de keuze uit verschillende hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals binddraad en potgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een speciale koeriersdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, plus minus een week.

Wat betekent aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Prunus persica Madame Blanchet aanbieding bezorgd en geplant door een erkende boomexpert. Hierdoor wordt al het werk uit handen genomen en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Niet vergeten: de plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van stronken, bekabeling, oude wortels, straatwerk, puin en grind en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie