Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

nectarineboom-bestellen-bezorgen

Nectarineboom online bestellen

De Nectarineboom goedkoop online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijker bieden wij veel nuttige informatie over deze Nectarineboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomexperts of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleur van de boom is Geel, Groen, Rood, Roze. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 300 cm. Deze Nectarineboom is al te bestellen vanaf €26,95.

Naam boomNectarineboom
Latijnse naamPrunus persica var. nucipersica
Verkoopprijs v.a.€26,95
KleurenGeel, Groen, Rood, Roze
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April

Nectarineboom (Prunus persica var. nucipersica) thuis laten bezorgen (november 2023)

De Prunus persica var. nucipersica is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor verkoeling, ze beperken wateroverlast en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Nectarineboom een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Met deze dienst wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je diverse online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Nectarineboom Prunus persica var. nucipersica kunt kunt vinden. Of klik door naar de pagina over de Naaldboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus persica var. nucipersica (Nectarineboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Levering van de boom

  De meeste bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Een boom is een levend product. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt meestal een dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw boom wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Nectarineboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Je moet ook zeker rekening houden met bewatering, snoeiwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Nectarineboom Prunus persica var. nucipersica kunt u aanplanten in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om de boom voldoende water geven. Met name in de bloeimaanden (Maart, April). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. In de warme maanden is het noodzakelijk om de kluit extra nat te houden.

Nectarineboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Overzicht alle NectarinebomenBekijk alle planten in deze categorie:

Kan ik de Prunus persica var. nucipersica Nectarineboom aan huis laten bezorgen?

Jij kan de Nectarineboom zonder gedoe laten bezorgen tot in de tuin. Via het online tuincentrum koop je allerlei soorten, maten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. set met boompalen en grondmest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een vakkundige bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, ongeveer 5 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt de voordelige Prunus persica var. nucipersica aanbieding bezorgd en geplant door een professionele hovenier. Dankzij deze service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Belangrijk: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van puin en grind, worteldoek, bekabeling, straatwerk, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie