Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

noorse-esdoorn-acer-palmatum-crimson-king-bestellen-bezorgen

Noorse esdoorn (Acer palmatum ‘Crimson King’) online bestellen

De Noorse esdoorn (Acer palmatum ‘Crimson King’) eenvoudig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijker check je handige informatie over deze Noorse esdoorn. Je kunt direct online bestellen bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleuren van het blad zijn Groen, Meerkleurig, Rood. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei. De uiteindelijke hoogte is 300 cm. Deze Noorse esdoorn is al te bestellen vanaf €83,95.

Naam boomNoorse esdoorn (Acer palmatum ‘Crimson King’)
Latijnse naamAcer palmatum Crimson King
CategorieNoorse esdoorn
Verkoopprijs v.a.€83,95
KleurenGroen, Meerkleurig, Rood
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Noorse esdoorn (Acer palmatum Crimson King) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Acer palmatum ‘Crimson King’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen bieden schaduw, ze dempen het geluid van de omgeving en dienen uitstekend als perceel afboording. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Noorse esdoorn een uitstekende keuze. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, een aanhangwagen is niet nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Hierbij worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Noorse esdoorn Acer palmatum Crimson King online kan kopen. Of vind informatie en tips voor de Appelboom (Malus domestica ‘Sterappel’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer palmatum Crimson King (Noorse esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Je order wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Noorse esdoorn plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Je moet ook zeker rekening houden met bewatering, tegelwerk, groeiwijze, wortels.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Een Noorse esdoorn Acer palmatum Crimson King is aan te planten in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en koop voedingsrijke aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het belangrijk om de kluit vochtig te houden. Vooral in het groeiseizoen (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de warme periode voorbij is. Tijdens de zomerdagen adviseert de kweker om de grond regelmatig te bevochtigen.

Noorse esdoorn goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Aanvullende informatie over de Acer palmatum ‘Crimson King’

De Acer palmatum ‘Crimson King’ is één van de meer dan 200 varianten van de Acer palmatum. Het enige verschil met de gewone Acer palmatum is dat het blad niet gewoon groen, maar paarsrood is. De Acer palmatum ‘Crimson King’ is een bladverliezende heester. De plant kan een hoogte van 15 meter bereiken, maar door de zeer langzame groei zal dit in de praktijk nooit voorkomen. 2 meter zal ongeveer het maximum zijn. Het blad is zeer diep ingesneden. Een belangrijk kenmerk van alle Acer palmatum variëteiten is dat het tijdens de herfst prachtig verkleurt naar oranje en/of rode tinten. Omstreeks mei verschijnen er trossen kleine, roodachtig paarse bloemen. Deze bloemetjes zijn echter zeer onopvallend. De plant is goed winterhard en overleeft de winters dus probleemloos. De Acer palmatum ‘Crimson King’ doet het het beste in op een beschutte plek in de zon of halfschaduw in een voedselrijke grondlaag. De Acer palmatum ‘Crimson King’ vereist weinig verzorging. Let er wel op dat u bij het aanplanten Tuinturf aan de wortels toevoegt. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 300 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Opgaand. Samenvatting van de kleur: Groen, Meerkleurig, Rood. Deze boom bloeit met name in Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Noorse esdoorn is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst prachtige herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Appelboom (Malus domestica ‘Sterappel’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Acer palmatum ‘Crimson King’ april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Acer palmatum Crimson King?

De bladkleur is Groen, Meerkleurig, Rood. Hij komt tot bloei in Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen oude beplanting, oude wortels, worteldoek, bekabeling enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Noorse esdoorn?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat mag niet te nat of droog zijn. Let ook goed op de schutting: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Denk tenslotte ook aan schaduw en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Acer palmatum Crimson King Noorse esdoorn thuis laten leveren?

Jij kan de Noorse esdoorn makkelijk en snel aan huis laten bezorgen. Online vind je meerdere hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boompalenset en potgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Acer palmatum Crimson King aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige boomexpert. Dankzij deze service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je ervanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, bekabeling, puin en grind, stronken, oude wortels en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie