Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Appelboom (Malus domestica ‘Sterappel’)

appelboom-malus-domestica-sterappel-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Sterappel’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Sterappel’) eenvoudig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijkingssite lees je uitgebreide informatie over deze Appelboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleur van de boom is Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Maart, April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 500 cm. Deze Appelboom is al te koop voor €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Sterappel’)
Latijnse naamMalus domestica Sterappel
CategorieAppelboom
Verkoopprijs v.a.€17,50
KleurGeel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Sterappel) laten thuisbezorgen ([maandjaar])

De Malus domestica ‘Sterappel’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren een eigen microklimaat, ze dempen het geluid van de omgeving en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Appelboom een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit biedt verschillende voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, een aanhangwagen is niet nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Sterappel kunt kunt vinden. Of klik door naar de pagina over de Japanse Notenboom (Ginkgo Biloba).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Sterappel (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw boom wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een stukje grond die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Appelboom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Andere aspecten die van belang zijn: tegelwerk, wortels, snoeiwerk, bewatering.

 4. Het planten van de boom

  Deze Appelboom Malus domestica Sterappel kan aangeplant worden in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en koop voedingsrijke aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Verzorgen

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de groeimaanden (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de warme periode voorbij is. In droge, warme zomers is het verstandig om de boom wat extra water te geven.

Appelboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Belangrijke informatie over de Malus domestica ‘Sterappel’

De Malus domestica ‘Sterappel’ is een appelboom met witte/roze bloemen in het voorjaar. Malus domestica ‘Sterappel’ is een zelfbestuivende appelboom. Voor kruisbestuiving is nodig een Cox orange pippin, Gloster, James Grieve of een Schone van Boskoop. De donker rode vrucht van deze appelboom is plukrijp in oktober tot november en heeft een zacht zure smaak die word gebruikt als handappel en bewaarappel. Het snoeien van deze appelboom moet vanaf december tot maart. Zorg voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Goed om te weten: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Japanse Notenboom (Ginkgo Biloba).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Sterappel’ [maandjaar]
Welke kleur hebben de bladeren van de Malus domestica Sterappel?

De kleur van het blad is Geel, Groen, Oranje, Rood, Roze, Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder stronken, oude wortels, puin, grind enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Appelboom?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Houd ook rekening met schaduwvorming en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Kan ik de Malus domestica Sterappel Appelboom thuis laten bezorgen?

Jij kan een Appelboom moeiteloos en snel in de eigen tuin laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je diverse soorten groottes en andere essentials zoals een boomband en grond voeding. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Malus domestica Sterappel aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een erkende boomverzorger. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Let op: de plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van bekabeling, straatwerk, oude wortels, puin en grind, stronken en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie