Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

noorse esdoorn-bestellen-bezorgen

Noorse esdoorn online bestellen

De Noorse esdoorn direct online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijker vind je veel nuttige informatie over deze Noorse esdoorn. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomexperts of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei, Juni. De maximale hoogte is ongeveer 1000 cm. Dit type Noorse esdoorn kan je al laten bezorgen vanaf €49,50.

Naam boomNoorse esdoorn
Latijnse naamAcer platanoides
Vanafprijs€49,50
KleurenGeel, Groen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei, Juni

Noorse esdoorn (Acer platanoides) laten thuisbezorgen (november 2023)

De Acer platanoides zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor plekken voor verkoeling op warme dagen, zorgen voor zuurstof en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Noorse esdoorn een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je betrouwbare bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Noorse esdoorn Acer platanoides kunt bestellen (online). Of bekijk alles over de Nectarineboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Acer platanoides (Noorse esdoorn) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die genoeg waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Noorse esdoorn kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Neem ook zaken in acht als schaduw, groeiwijze, bewatering, wortels.

 4. De aanplanting

  Deze Noorse esdoorn Acer platanoides kunt u aanplanten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom komt te staan. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het belangrijk om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (April, Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat deze in blad komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden wordt aangeraden om wat aanvullend water bij te geven.

Noorse esdoorn goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Overzicht alle Noorse esdoornsBekijk alle planten in deze categorie:

Op welke manier kan ik de Acer platanoides Noorse esdoorn thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Noorse esdoorn probleemloos laten bezorgen tot in de tuin. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals boom palenboor of aanplantgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De geschatte levertijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Acer platanoides aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een professionele bomenspecialist. Daardoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en mag je erop vertrouwen dat het proces op een goede manier verloopt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Advies: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, stronken, worteldoek, puin en grind, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie