Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

hazelnoot-hazelaar-corylus-avellana--bestellen-bezorgen

Hazelnoot/ Hazelaar (Corylus Avellana ) online bestellen

De Hazelnoot/ Hazelaar (Corylus Avellana ) online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijker vind je uitgebreide info over deze Notenboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleuren van het blad zijn Bruin, Geel, Groen. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Februari, Maart. De uiteindelijke hoogte is circa 500 cm. Dit type Hazelnoot/ Hazelaar is te koop voor prijzen v.a. €25,50.

Naam boomHazelnoot/ Hazelaar (Corylus Avellana )
Latijnse naamCorylus Avellana
CategorieNotenboom
Prijsindicatie€25,50
KleurBruin, Geel, Groen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenFebruari, Maart

Hazelnoot/ Hazelaar (Corylus Avellana) laten thuisbezorgen (juni 2024)

De Corylus Avellana is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren een eigen microklimaat, ecologisch evenwicht en bieden privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Notenboom iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Daardoor wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In onderstaande tabel vergelijk je betrouwbare bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Hazelnoot/ Hazelaar Corylus Avellana online kunt bestellen. Of bekijk meer over de Klein bladige klimop (Hedera helix).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Corylus Avellana (Hazelnoot/ Hazelaar) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Levering van de boom

  De meeste bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt een dag van tevoren een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Hazelnoot/ Hazelaar kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan snoeiwerk, groeiwijze, bewatering, schaduw.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Hazelnoot/ Hazelaar Corylus Avellana kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en controleer of de boom niet te diep staat. Graaf boompalen in om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het belangrijk om de kluit nat te houden. Met name in de bloeiperiode (Februari, Maart). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden is het verstandig om wat aanvullend water bij te geven.

Hazelnoot/ Hazelaar goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Corylus Avellana

De Corylus Avellana is een Hazelnoot welke langzaam groeit. In het vroege voorjaar bloeit de Corylus Avellana met kleine, hangende katjes aan de struik. Na de bloei ontwikkelen zich de relatief grote hazelnoten welke kunnen worden geoogst vanaf september. De hazelnoten van deze Hazelaar kunnen worden gebruikt voor consumptie omdat ze een zeer goede smaak hebben. In het voorjaar na de bloei kan de struik worden gesnoeid maar zorg dan wel voor een mooie open structuur waar voldoende licht in kan komen. De hazelaar staat graag op een plekje in de zon tot half schaduw en kan daar een hoogte bereiken van ongeveer 4 meter. De Corylus Avellana ‘Lange Spaanse’ is niet zelf bestuivend. ij het planten van deze Hazelaar is het goed om de grond te verrijken met Aanplantgrond wat zorgt voor een mooie losse structuur. De maximale hoogte ligt op ongeveer 500 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid. De (blad)kleur van deze boom is: Bruin, Geel, Groen. De bloeiperiode is Februari, Maart. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Notenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Klein bladige klimop (Hedera helix).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Corylus Avellana juni 2024
Wat is de kleur van de Corylus Avellana?

De bladkleur is Bruin, Geel, Groen. De bloeitijd is Februari, Maart. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen stronken, oude beplanting, bekabeling, puin enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Hazelnoot/ Hazelaar?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd rekening met uw buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan bladverlies en doorschietende wortels.

Hoe kan ik de Corylus Avellana Hazelnoot/ Hazelaar aan huis laten leveren?

Je kunt deze Hazelnoot/ Hazelaar lekker makkelijk tot in de tuin laten leveren. Via het online tuincentrum koop je verschillende formaten en andere benodigdheden zoals set met boompalen of aanplantgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat betekent aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Corylus Avellana aanbieding bezorgd en geplant door een professionele boomexpert. Met deze extra service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en ben je er verzekerd van dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms krijg je zelfs extra garantie. Advies: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen straatwerk, bekabeling, stronken, oude wortels, puin en grind en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie