Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

klein-bladige-klimop-hedera-helix-bestellen-bezorgen

Klein bladige klimop (Hedera helix) online bestellen

De Klein bladige klimop (Hedera helix) goedkoop online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze website tonen wij veel info en tips voor deze Hedera. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de toonaangevende tuincentra. Met de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De bladkleur is mooi: Geel, Groen, Zwart. De boom houdt van Halfschaduw, Schaduw, Zon en de bloeitijd is September, Oktober. De uiteindelijke hoogte is circa 300 cm. Deze Klein bladige klimop kan jij online kopen vanaf €1,00.

Naam boomKlein bladige klimop (Hedera helix)
Latijnse naamHedera helix
CategorieHedera
Prijsindicatie€1,00
KleurGeel, Groen, Zwart
Ideale standplaatsHalfschaduw, Schaduw, Zon
BloeimaandenSeptember, Oktober

Klein bladige klimop (Hedera helix) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Hedera helix is een aanwinst voor elke tuin. Bomen geven een eigen microklimaat, ze beperken wateroverlast en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Hedera het overwegen waard. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, een aanhangwagen is niet nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Bij deze service wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Klein bladige klimop Hedera helix kunt kunt vinden. Of bekijk alles over de Buxusbol (Buxus sempervirens).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Hedera helix (Klein bladige klimop) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gewenste afleveradres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt de dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je artikel wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Klein bladige klimop voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Schaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Andere aspecten die van belang zijn: schaduw, tegelwerk, groeiwijze, snoeiwerk.

 4. De aanplanting

  De Klein bladige klimop Hedera helix kan men aanplanten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Vermijd altijd wit straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem te verankeren.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (September, Oktober). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Bij een droge periode raden we aan de kluit extra nat te houden.

Klein bladige klimop goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Verzorgingsinformatie over de Hedera helix

De Hedera Helix is de Klein bladige klimop en een zeer snel groeiende klimplant. De Hedera Helix kan tot 250cm hoog worden. Het kleine, gelobde blad van deze klimop is lichtgroen tot donkergroen van kleur. Deze Klein bladige klimop is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De Hedera Helix komt het beste tot zijn recht als bodembedekker of klimplant in een haag. Plaats deze Klein bladige klimop op droge tot vochthoudende, voedselrijke grond in de volle zon of halfschaduw. Bij het aanplanten kunt u het beste Aanplantgrond gebruiken. De maximale hoogte ligt op ongeveer 300 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Klimmend. De kleur van het blad is Geel, Groen, Zwart. De groeiperiode is September, Oktober. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Schaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Let op: deze Hedera is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Buxusbol (Buxus sempervirens).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormKlimmend
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Hedera helix april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Hedera helix?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen, Zwart. Het blad bloeit op in September, Oktober. Belangrijk detail: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, oude beplanting, straatwerk, grind enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de beste standplaats voor de Klein bladige klimop?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Schaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Houd ook rekening met de buren: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Houd ook rekening met schaduwvorming en doorschietende wortels.

Op welke manier kan ik de Hedera helix Klein bladige klimop in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt een Klein bladige klimop eenvoudig thuis laten afleveren. Bij online bomenwinkels vind je verschillende hoogtes, varianten en andere essentials zoals boom palenboor of potgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De geschatte levertijd is plus minus een week.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door middel van de aanplantservice wordt de voordelige Hedera helix aanbieding thuisbezorgd en geplant door een deskundige tuinman. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je ervanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Belangrijk: de aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder puin en grind, stronken, oude wortels, straatwerk, bekabeling en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie