Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

notenboom-bestellen-bezorgen

Notenboom online bestellen

De Notenboom voordelig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit platform bieden wij veel informatie en verzorgingstips voor deze Notenboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De kleuren van het blad zijn Bruin, Geel, Groen, Oranje. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 800 cm. Dit type Notenboom kan je al laten bezorgen vanaf €59,95.

Naam boomNotenboom
Latijnse naamJuglans regia
Prijsindicatie€59,95
KleurBruin, Geel, Groen, Oranje
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Notenboom (Juglans regia) laten thuisbezorgen (mei 2024)

De Juglans regia geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen verschaffen verkoeling, ze produceren zuurstof en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Notenboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de tabel hieronder vergelijk je betrouwbare bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Notenboom Juglans regia kunt bestellen (online). Of bekijk meer over de Noorse esdoorn.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Juglans regia (Notenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Notenboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Neem ook zaken in acht als bewatering, wortels, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Notenboom Juglans regia is aan te planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen voor extra stevigheid.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Met name in de bloeiperiode (April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de zomerdagen raden we aan extra water te geven.

Notenboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Overzicht alle NotenbomenBekijk alle planten in deze categorie:

Wanneer kan ik de Juglans regia Notenboom bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Notenboom gemakkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je allerlei soorten, maten en extra’s zoals binddraad en grond voeding. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Dit duurt plus minus een week.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Juglans regia aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een deskundige boomverzorger. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en ben je er verzekerd van dat het groen op een goede manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Let op: de plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, bekabeling, stronken, puin en grind, worteldoek en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie