Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

japanse-notenboom-op-stam-ginkgo-biloba-mariken-bestellen-bezorgen

Japanse notenboom op stam (Ginkgo biloba ‘Mariken’) online bestellen

De Japanse notenboom op stam (Ginkgo biloba ‘Mariken’) voordelig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit portaal tref je veel info en tips voor deze Notenboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van onze partners. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleur van de boom is Bruin, Geel, Groen, Oranje. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 800 cm. Deze Japanse notenboom op stam kan je al laten bezorgen vanaf €67,50.

Naam boomJapanse notenboom op stam (Ginkgo biloba ‘Mariken’)
Latijnse naamGinkgo biloba Mariken
CategorieNotenboom
Verkoopprijs v.a.€67,50
KleurenBruin, Geel, Groen, Oranje
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Japanse notenboom op stam (Ginkgo biloba Mariken) laten bezorgen in de tuin (mei 2023)

De Ginkgo biloba ‘Mariken’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen zorgen voor schaduwrijke plekken, ecologisch evenwicht en dieren zijn er gek op. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Notenboom een uitstekende keuze. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door deze expert wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je betrouwbare bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Japanse notenboom op stam Ginkgo biloba Mariken online kunt bestellen. Of bekijk alles over de Kaukasische klimop (Hedera colchica ‘Fall Favourite’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Ginkgo biloba Mariken (Japanse notenboom op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Veel bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend organisme. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw boom wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Japanse notenboom op stam plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Je moet ook zeker rekening houden met groeiwijze, schaduw, tegelwerk, bewatering.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Japanse notenboom op stam Ginkgo biloba Mariken plant je het beste in Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en vul het deels met aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond voor extra stevigheid.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het van levensbelang om de grond vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de groeimaanden (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de warme maanden wordt het aanbevolen om wekelijks te sproeien.

Japanse notenboom op stam goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Belangrijke informatie over de Ginkgo biloba ‘Mariken’

De Ginkgo biloba ‘Mariken’ op stam is een Japanse notenboom met een uitwaaierende, bolvormige kroon. Het waaiervormige blad is donkergroen en verkleurt in de herfst naar oranje en felgeel. De japanse notenboom op stam (Ginkgo biloba ‘Mariken’) is goed winterhard en verliest zijn blad in het najaar om in de lente opnieuw uit te lopen. De japanse notenboom (Ginkgo biloba ‘Mariken’) groeid het beste op droge tot vochthoudende goed doorlatende grond in de volle zon of halfschaduw. Beperk het snoeien tot het weghalen van kruisende of beschadigde takken. Plaats een boompaal bij de japanse notenboom en gebruik bij het planten aanplantgrond en tuinturf. De maat in de kolom ‘Stamomtrek’ is de diameter van de bol in centimeters. De maat in de kolom ‘Maat (cm)’ is de stamhoogte in centimeters, gemeten van bovenkant pot tot onderkant bol. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 800 cm. De groeiwijze is Bolvormig. Qua kleuren zie je voornamelijk Bruin, Geel, Groen, Oranje. De bloeiperiode is April, Mei. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Opmerking: deze Notenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom prachtige herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Kaukasische klimop (Hedera colchica ‘Fall Favourite’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormBolvormig
Geschikte grondAlle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Ginkgo biloba ‘Mariken’ mei 2023
Wat is de kleur van de Ginkgo biloba Mariken?

De bladkleur is Bruin, Geel, Groen, Oranje. Hij komt op een mooie manier tot bloei in April, Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plantplaats dient vrij te zijn van bekabeling, oude beplanting, grind, stronken enz. Zo kan de boom goed wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Japanse notenboom op stam?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Bekijk ook andere factoren als schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe kan ik de Ginkgo biloba Mariken Japanse notenboom op stam in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt een Japanse notenboom op stam makkelijk en snel laten bezorgen tot in de tuin. Bij online bomenwinkels vind je verschillende formaten en extra’s zoals een boompalenset en grond voeding. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat betekent aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Ginkgo biloba Mariken aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een ervaren bomenspecialist. Hierdoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, oude wortels, straatwerk, puin en grind, worteldoek en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie