Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kaukasische-klimop-hedera-colchica-fall-favourite-bestellen-bezorgen

Kaukasische klimop (Hedera colchica ‘Fall Favourite’) online bestellen

De Kaukasische klimop (Hedera colchica ‘Fall Favourite’) online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op Bomenbezorgen.nl bekijk je informatie en eigenschappen van deze Hedera. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van onze partners. Dankzij de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleur van de boom is Geel, Groen, Zwart. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Augustus, September. De maximale hoogte is ongeveer 100 cm. Dit type Kaukasische klimop is al te koop voor €12,75.

Naam boomKaukasische klimop (Hedera colchica ‘Fall Favourite’)
Latijnse naamHedera colchica Fall Favourite
CategorieHedera
Vanafprijs€12,75
KleurenGeel, Groen, Zwart
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeAugustus, September

Kaukasische klimop (Hedera colchica Fall Favourite) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Hedera colchica ‘Fall Favourite’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen leveren verkoeling, ecologisch evenwicht en zorgen voor diepte in je tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Hedera zeker een hele leuke mogelijkheid. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Bij deze service wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Kaukasische klimop Hedera colchica Fall Favourite kunt kunt vinden. Of bekijk meer over de Buxus op stam (Buxus sempervirens).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Hedera colchica Fall Favourite (Kaukasische klimop) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Kaukasische klimop kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Let ook op andere aspecten zoals tegelwerk, schaduw, groeiwijze, wortels.

 4. Het planten van de boom

  De Kaukasische klimop Hedera colchica Fall Favourite plant je het beste in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom komt te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en controleer of de boom niet te diep staat. Plaats indien nodig boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhouden

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de kluit nat te houden. Met name in het bloeiseizoen (Augustus, September). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de warme periode voorbij is. In een periode van droogte adviseert de kweker om de kluit extra nat te houden.

Kaukasische klimop goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Hedera colchica ‘Fall Favourite’

De Hedera colchica ‘Fall Favourite’ is een mooie Struikklimop. De Hedera colchica ‘Fall Favourite’ kan tot 100cm hoog worden. Het brede, leerachtige blad is diep donkergroen. In de nazomer (augustus – september) bloeit de Kaukasische klimop met onopvallende geelgroene bloemen waar bijen gek op zijn, gevolgd door zwarte besjes in de herfst en winter. De Hedera colchica ‘Fall Favourite’’ is goed winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De Hedera colchica ‘Fall Favourite’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, goed doorlatende, voedselrijke grond in de volle zon of halfschaduw. Bij het planten van de Kaukasische klimop kunt u het beste Aanplantgrond gebruiken. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 100 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Opgaand. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen, Zwart. Deze boom bloeit met name in Augustus, September. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Tip: deze Hedera is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Buxus op stam (Buxus sempervirens).

Maximale hoogte100 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Hedera colchica ‘Fall Favourite’ april 2024
Wat is de kleur van de Hedera colchica Fall Favourite?

De bladkleur is Geel, Groen, Zwart. Hij komt tot bloei in Augustus, September. Opmerkelijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar je de boom plant moet goed begaanbaar zijn zonder oude beplanting, straatwerk, stronken, bekabeling enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Kaukasische klimop?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let op schuttingen & overkappingen: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Kijk ook goed naar bladverlies en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe kan ik de Hedera colchica Fall Favourite Kaukasische klimop bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt deze Kaukasische klimop eenvoudig in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals tuinpalen of mest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Hedera colchica Fall Favourite aanbieding afgeleverd en aangeplant door een betrouwbare hovenier. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Niet vergeten: de plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, stronken, worteldoek, oude wortels, puin en grind en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie