Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

walnoot-juglans-regia-buccaneer-bestellen-bezorgen

Walnoot (Juglans Regia ‘Buccaneer’) online bestellen

De Walnoot (Juglans Regia ‘Buccaneer’) eenvoudig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op Bomenbezorgen.nl vind je veel praktische info over deze Notenboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de toonaangevende tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De bladkleur is mooi: Bruin, Geel, Groen. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Dit type Walnoot kan jij online kopen vanaf €155,95.

Naam boomWalnoot (Juglans Regia ‘Buccaneer’)
Latijnse naamJuglans Regia Buccaneer
CategorieNotenboom
Vanafprijs€155,95
KleurBruin, Geel, Groen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Walnoot (Juglans Regia Buccaneer) laten thuisbezorgen (juni 2024)

De Juglans Regia ‘Buccaneer’ is tegenwoordig erg populair. Bomen zorgen voor schaduw, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is deze Notenboom het overwegen waard. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Walnoot Juglans Regia Buccaneer kunt kunt vinden. Of vind informatie en tips voor de Klein bladige klimop (Hedera helix ‘Goldheart’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Juglans Regia Buccaneer (Walnoot) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. De boom laten leveren

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende producten. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt de dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Walnoot kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Je moet ook zeker rekening houden met snoeiwerk, bewatering, schaduw, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Walnoot Juglans Regia Buccaneer kan men aanplanten in Kleigrond, Normale grond, Zandgrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Monteer eventueel ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Verzorgen

  Na het aanplanten is het essentieel om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name cruciaal in het groeiseizoen (April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de zomerperiode achter de rug is. In de warme maanden raden we aan de boom wat extra water te geven.

Walnoot goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Juglans Regia ‘Buccaneer’

De Juglans Regia ‘Buccaneer’ (Walnoot) is een prachtige boom met een mooie smalle kroon. Deze walnoot soort is goed winterhard en zelfbestuivend. De boom bloeit in de maanden mei en juni en vormt daarna de walnoten welke in september en oktober geplukt kunnen worden. De boom Juglans Regia ‘Buccaneer’ geeft een stof af die muggen verdrijft en het is daarom ook zeker een aanrader om deze dicht bij het terras te plaatsen. Pas op met het snoeien in het voorjaar, de boom kan dan namelijk dood bloeden. De walnoot mag enigszins gesnoeid worden, maar niet al te veel. Gebruik bij het aanplanten Aanplantgrond en zorg ervoor dat de jonge boom stevig staat, door boompalen te gebruiken. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kroonvorm. De kleur van het blad is Bruin, Geel, Groen. De bloeitijd is April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Kleigrond, Normale grond, Zandgrond. Goed om te weten: deze Notenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden prachtige herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Klein bladige klimop (Hedera helix ‘Goldheart’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondKleigrond, Normale grond, Zandgrond
WaterbehoefteNat
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Juglans Regia ‘Buccaneer’ juni 2024
Wat is de kleur van de Juglans Regia Buccaneer?

De boom heeft verschillende kleuren Bruin, Geel, Groen. Hij komt tot bloei in April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. grind, straatwerk, oude beplanting, worteldoek enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Kleigrond, Normale grond, Zandgrond.

Wat is de ideale standplaats voor de Walnoot?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let erop dat hij voldoende vrij staat: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Denk tenslotte ook aan overhangende takken en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Juglans Regia Buccaneer Walnoot thuis laten bezorgen?

Jij kan een Walnoot probleemloos tot in de tuin laten leveren. Via internet bestel je meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals een boomband en bemesting. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De bezorgtijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt jouw voordelige Juglans Regia Buccaneer aanbieding thuisbezorgd en geplant door een ervaren boomspecialist. Op die manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je 100% zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Let op: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, stronken, worteldoek, puin en grind, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie