Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

klein-bladige-klimop-hedera-helix-goldheart-bestellen-bezorgen

Klein bladige klimop (Hedera helix ‘Goldheart’) online bestellen

De Klein bladige klimop (Hedera helix ‘Goldheart’) gemakkelijk online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijker vind je veel nuttige informatie over deze Hedera. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de toonaangevende tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De bladkleur is mooi: Bont, Geel. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is September, Oktober. De uiteindelijke hoogte is circa 300 cm. Deze Klein bladige klimop is te koop voor prijzen v.a. €8,50.

Naam boomKlein bladige klimop (Hedera helix ‘Goldheart’)
Latijnse naamHedera helix Goldheart
CategorieHedera
Prijsindicatie€8,50
KleurBont, Geel
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenSeptember, Oktober

Klein bladige klimop (Hedera helix Goldheart) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Hedera helix ‘Goldheart’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, ze produceren zuurstof en dieren zijn er gek op. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is dit type Hedera het overwegen waard. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit biedt verschillende voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door deze expert wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je toonaangevende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Klein bladige klimop Hedera helix Goldheart online bestellen kan. Of bekijk alles over de Lei-eik (Quercus palustris leiboom).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Hedera helix Goldheart (Klein bladige klimop) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Levering van de boom

  Veel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Je order wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Klein bladige klimop kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Je moet ook zeker rekening houden met bewatering, groeiwijze, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. Het planten van de boom

  De Klein bladige klimop Hedera helix Goldheart kunt u aanplanten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Maak een mooi rond plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en koop voedingsrijke aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het van levensbelang om de kluit vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in het groeiseizoen (September, Oktober). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden adviseert de kweker om de boom wat extra water te geven.

Klein bladige klimop goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Hedera helix ‘Goldheart’

De Hedera helix ‘Goldheart’ is een snel groeiende klimplant en kan tot 500cm hoog worden. Deze Klein bladige klimop dankt zijn naam aan het hartvormige blad dat groen van kleur is met een goudgele vlek in het midden. In de maanden oktober en november bloeit de Hedera helix ‘Goldheart’ met bolvormige, geelgroene bloemtrossen waar bijen gek op zijn, gevolgd door zwarte bessen. De Hedera helix ‘Goldheart’ is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De ‘Goldheart’ komt het beste tot zijn recht als bodembedekker of klimplant in een haag. Deze Klein bladige klimop gedijt het beste op droge tot vochthoudende, voedselrijke grond in de volle zon of halfschaduw. Bij het aanplanten kunt u het beste Aanplantgrond gebruiken. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 300 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Klimmend. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Bont, Geel. De bloeiperiode is September, Oktober. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Tip: deze Hedera is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en wel bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Lei-eik (Quercus palustris leiboom).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormKlimmend
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendJa
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Hedera helix ‘Goldheart’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Hedera helix Goldheart?

De kleur van het blad is Bont, Geel. De boom groeit in September, Oktober. Opmerkelijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, stronken, oude beplanting, puin enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Klein bladige klimop?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let erop dat hij voldoende vrij staat: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Denk tenslotte ook aan overhangende takken, schaduw en wortels die doorschieten.

Hoe snel kan ik de Hedera helix Goldheart Klein bladige klimop bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt deze Klein bladige klimop moeiteloos en snel laten leveren aan huis. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals set met boompalen en bemesting. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een vakkundige bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Hedera helix Goldheart aanbieding afgeleverd en aangeplant door een gespecialiseerde hovenier. Daardoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Let op: de plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, straatwerk, puin en grind, stronken, worteldoek en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie