Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

palmboom-chamaerops-humilis-bestellen-bezorgen

Palmboom (Chamaerops humilis) online bestellen

De Palmboom (Chamaerops humilis) direct online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op Bomenbezorgen.nl tref je handige info over deze Palmboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Maart, April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 150 cm. Deze Palmboom is al te bestellen vanaf €59,25.

Naam boomPalmboom (Chamaerops humilis)
Latijnse naamChamaerops humilis
CategoriePalmboom
Prijsindicatie€59,25
KleurGroen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Palmboom (Chamaerops humilis) thuis bezorgen (april 2024)

De Chamaerops humilis is onmisbaar in elke tuin. Bomen zorgen voor een eigen microklimaat, ze beperken wateroverlast en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Palmboom het overwegen waard. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door deze expert wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Palmboom Chamaerops humilis online kan kopen. Of bekijk meer informatie over de Kornoelje boom (Cornus florida Cherokee Daybreak).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Chamaerops humilis (Palmboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt de dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Jouw boom wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Palmboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk ook goed aan schaduw, tegelwerk, groeiwijze, bewatering.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Deze Palmboom Chamaerops humilis kan aangeplant worden in Humus, Normale grond, Voedzaam. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond voor extra stevigheid.

 5. Verzorgen

  Na het aanplanten is het essentieel om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de bloeiperiode (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de droge hete zomermaanden wordt aangeraden om wekelijks te sproeien.

Palmboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Chamaerops humilis

De Chamaerops Humilis (Europese Dwergpalm) is een winterharde (tot -8 celcius) dwergpalm. De Chamaerops Humilis (Europese Dwergpalm) heeft waaiervormige bladeren en een stekelige steel. De groeiwijze van deze dwergpalm is gedrongen en heeft daardoor een struikachtige uitstraling. De Chamaerops Humilis maakt naast zijn eigen stam meerdere stekken waardoor de palm ook al op jonge leeftijd in de breedte toeneemt. De Europese Dwergpalm gedijt het beste op een beschutte plek met voldoende licht. Bij het planten van deze Palmboom kunt u het beste Mediterraan en Palm Grond gebruiken. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 150 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Breed / verspreid. Samenvatting van de kleur: Groen. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Humus, Normale grond, Voedzaam. Belangrijk detail: deze Palmboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Kornoelje boom (Cornus florida Cherokee Daybreak).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondHumus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Chamaerops humilis april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Chamaerops humilis?

De boom heeft verschillende kleuren Groen. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, oude beplanting, worteldoek, oude wortels enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Humus, Normale grond, Voedzaam.

Wat is de ideale standplaats voor de Palmboom?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd rekening met uw buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Kijk ook goed naar overhangende takken, schaduw en wortels die doorschieten.

Op welke manier kan ik de Chamaerops humilis Palmboom bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Palmboom snel en voordelig laten bezorgen tot in de tuin. Via het online tuincentrum koop je diverse soorten groottes en andere benodigdheden zoals een boompalenset of mest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Chamaerops humilis aanbieding thuisbezorgd en geplant door een ervaren tuinman. Hierdoor kan je alles rustig uit handen geven en kan je er rustig vanuit gaan dat het juist geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Bedenk wel: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van bekabeling, stronken, worteldoek, puin en grind, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie