Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kornoelje-boom-cornus-florida-cherokee-daybreak-bestellen-bezorgen

Kornoelje boom (Cornus florida Cherokee Daybreak) online bestellen

De Kornoelje boom (Cornus florida Cherokee Daybreak) voordelig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze website lees je uitgebreide info over deze Kornoelje. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Bont, Bontbladig, Geel, Groen, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April, Mei, Juni. De maximale hoogte is ongeveer 600 cm. Deze Kornoelje boom is al te bestellen vanaf €732,50.

Naam boomKornoelje boom (Cornus florida Cherokee Daybreak)
Latijnse naamCornus florida Cherokee Daybreak
CategorieKornoelje
Vanafprijs€732,50
KleurenBont, Bontbladig, Geel, Groen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei, Juni

Kornoelje boom (Cornus florida Cherokee Daybreak) thuis bezorgen (juni 2024)

De Cornus florida Cherokee Daybreak geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen verschaffen koele plekken in de tuin, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is dit type Kornoelje zeker een hele leuke mogelijkheid. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Met deze dienst wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Kornoelje boom Cornus florida Cherokee Daybreak kunt bestellen (online). Zie ook meer informatie over de Gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Atropurpureum’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cornus florida Cherokee Daybreak (Kornoelje boom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek in de tuin die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Kornoelje boom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Je moet ook zeker rekening houden met bewatering, snoeiwerk, tegelwerk, wortels.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Een Kornoelje boom Cornus florida Cherokee Daybreak is aan te planten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en controleer of de boom niet te diep staat. Gebruik eventueel boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het cruciaal om de kluit vochtig te houden. Met name in de bloeimaanden (April, Mei, Juni). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Bij een droge periode wordt aangeraden om wekelijks te sproeien.

Kornoelje boom goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Cornus florida Cherokee Daybreak

Deze kornoelje (Cornus florida Cherokee Daybreak) is een bladverliezende, breed uitgroeiende bontbladerige boom die goed winterhard is. In de late lente komen in deze kornoelje (Cornus florida Cherokee Daybreak) bloemhoofjes te voorschijn, die later onopvallende bloemen worden. De ovale, spitse, bonte bladeren van deze kornoelje verkleuren in het najaar, roze tot rood. gebruik aanplantgrond bij het planten en plaat een boompaal bij de kornoelje. De maximale groeihoogte is ongeveer 600 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid. Qua kleuren zie je voornamelijk Bont, Bontbladig, Geel, Groen, Wit. De bloeiperiode is April, Mei, Juni. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Kornoelje is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Gewone esdoorn (Acer pseudoplatanus ‘Atropurpureum’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Cornus florida Cherokee Daybreak juni 2024
Wat zijn de kleuren van de Cornus florida Cherokee Daybreak?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Bont, Bontbladig, Geel, Groen, Wit. Hij komt tot bloei in April, Mei, Juni. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, bekabeling, stronken, worteldoek enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Kornoelje boom?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let ook goed op de schutting: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Houd ook rekening met overhangende takken, schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe snel kan ik de Cornus florida Cherokee Daybreak Kornoelje boom aan huis laten bezorgen?

Jij kan deze Kornoelje boom probleemloos bij u thuis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals binddraad of mest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt circa 5 – 7 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Cornus florida Cherokee Daybreak aanbieding thuisbezorgd en geplant door een gespecialiseerde hovenier. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Bedenk wel: de aanplantplek dient vrij te zijn van puin en grind, oude wortels, stronken, straatwerk, bekabeling en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie