Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

patio-appelboom-malus-domestica-braeburn-patio-appelboom-bestellen-bezorgen

Patio appelboom (Malus domestica ´Braeburn´ patio appelboom) online bestellen

De Patio appelboom (Malus domestica ´Braeburn´ patio appelboom) gemakkelijk online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op onze bomen-vergelijkingssite vind je veel nuttige informatie over deze Patio-fruitboom. Of bestel direct bij een van onze partners. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Groen. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart. De uiteindelijke hoogte is 150 cm. Deze Patio appelboom is al te bestellen vanaf €20,25.

Naam boomPatio appelboom (Malus domestica ´Braeburn´ patio appelboom)
Latijnse naamMalus domestica Braeburn patio appelboom
CategoriePatio-fruitboom
Verkoopprijs v.a.€20,25
KleurGroen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart

Patio appelboom (Malus domestica Braeburn patio appelboom) thuis laten bezorgen (mei 2023)

De Malus domestica ´Braeburn´ patio appelboom is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, reinigen de lucht en zorgen voor wat extra privacy. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Patio-fruitboom een hele goede optie. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Met deze dienst worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Patio appelboom Malus domestica Braeburn patio appelboom online kan kopen. Of bekijk meer informatie over de Dwergnectarine (Prunus persica ‘Nucipersica’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Braeburn patio appelboom (Patio appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een mail of SMS met een trackinglink. Je order wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Patio appelboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk ook goed aan tegelwerk, bewatering, schaduw, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  De Patio appelboom Malus domestica Braeburn patio appelboom plant je het beste in Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Zorg voor een plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het essentieel om de kluit vochtig te houden. Met name in het bloeiseizoen (Maart). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. In droge, warme zomers is het noodzakelijk om extra water te geven.

Patio appelboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Extra informatie over de Malus domestica ´Braeburn´ patio appelboom

Deze mooie patio appelboom kan u overal kwijt, ook erg leuk om als kado te geven. Malus domestica ‘Breaburn’ is een vaste, sappige, aangenaam zure en zeer aromatische handappel. Bestuiving: enigszins zelf bestuivend, maar d.m.v. kruisbestuiving met o.a. ‘Elstar’, ‘Golden Delicious’ of ‘Topaz’ meer succes. Snoeien: in de winter of rond 1 juli. Takken zoveel mogelijk laten hangen (vruchtbaarder). Enkele nieuwe takken later er in buigen voor vervanging snoei. Te lange takken wegknippen. Bemesting: in de herfst een rijke gift van een organische meststof. Bij rijke vruchtdracht in de zomer nog een keer. Voeg matig kalk toe voor zoetere vruchten. Vormt lange slappe takken. Bewaren: Hoe lang u appelen kunt bewaren is afhankelijk van het ras en de rijpheid van de appel. De houdbaarheid kan variëren van twee dagen tot vier weken. Zomerrassen rijpen snel. De beste bewaarplaats is koel, donker en niet te droog, liefst niet in de koelkast. Appelen die op een fruitschaal in de huiskamer liggen, worden door de hoge temperatuur en de lage luchtvochtigheid snel overrijp. Bovendien produceren appelen veel ethyleen gas, wat tot gevolg heeft dat het andere fruit op de fruitschaal sneller door rijpt. Schoonmaken: Eet een appel gewassen, geschild, in zijn geheel of in partjes. Voor een kind is het prettig als het klokhuis er met een appelboor wordt uitgehaald. Appelen verkleuren na het schillen snel bruin. Door het toevoegen van een beetje citroen- of limoensap (bijvoorbeeld in fruitsalades) is dit te voorkomen. Consumptie: Een appeltje eet u niet alleen uit de hand. Er zijn oneindig veel recepten waarin de appel de hoofdrol speelt. Bekende recepten zijn appeltaart, appelmoes en appelflappen. Voedingswaarde: Appels zijn lekker en gezond. Ze bevatten niet zo veel vitamine C, maar wel veel kalium en voedingsvezels. Verder zijn ze rijk aan mineralen, kalk en ijzer. De caloriearme appel komt in elk afslankdieet voor. Tevens zegt men dat appels cholesterol verlagend zijn. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 150 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Patio. De (blad)kleur van deze boom is: Groen. De bloeitijd is Maart. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Normale grond. Niet vergeten: deze Patio-fruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Dwergnectarine (Prunus persica ‘Nucipersica’).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormPatio
Geschikte grondNormale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Malus domestica ´Braeburn´ patio appelboom mei 2023
Welke kleur geven de bladeren van de Malus domestica Braeburn patio appelboom?

De belangrijkste kleuren zijn Groen. De groeiperiode is Maart. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, bekabeling, oude beplanting, grind enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Patio appelboom?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Houd rekening met uw buren: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Houd ook rekening met overhangende takken en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Wanneer kan ik de Malus domestica Braeburn patio appelboom Patio appelboom thuis laten bezorgen?

Je kunt een Patio appelboom moeiteloos en snel bij u thuis laten bezorgen. Online vind je verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals binddraad of mest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een vakkundige bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, doorgaans 1 tot 2 weken.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Malus domestica Braeburn patio appelboom aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een gespecialiseerde boomspecialist. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Niet vergeten: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, stronken, straatwerk, bekabeling, oude wortels en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie