Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dwergnectarine-prunus-persica-nucipersica-bestellen-bezorgen

Dwergnectarine (Prunus persica ‘Nucipersica’) online bestellen

De Dwergnectarine (Prunus persica ‘Nucipersica’) direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze pagina bekijk je handige info over deze Dwergfruitbomen. Je kunt direct online bestellen bij een van de aangesloten winkels. Geholpen door de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De boom is mooi gekleurd: Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 100 cm. Deze Dwergnectarine is al te koop voor €33,75.

Naam boomDwergnectarine (Prunus persica ‘Nucipersica’)
Latijnse naamPrunus persica Nucipersica
CategorieDwergfruitbomen
Verkoopprijs v.a.€33,75
KleurenWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Dwergnectarine (Prunus persica Nucipersica) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Prunus persica ‘Nucipersica’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor een eigen microklimaat, ecologisch evenwicht en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Dwergfruitbomen een uitstekende keuze. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je populaire online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Dwergnectarine Prunus persica Nucipersica online bestellen kan. Zie ook meer informatie over de Witte druif (Vitis ‘Riesling’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus persica Nucipersica (Dwergnectarine) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt een dag van tevoren een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Dwergnectarine kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Andere aspecten die van belang zijn: bewatering, groeiwijze, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Zo’n Dwergnectarine Prunus persica Nucipersica kunt u aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en controleer of de boom niet te diep staat. Gebruik eventueel boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Onderhouden

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de groeiperiode (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de drogere maanden is het een goed idee om de boom wat extra water te geven.

Dwergnectarine goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Tips en informatie over de Prunus persica ‘Nucipersica’

Prunus persica ‘Nucipersica’ dit leuke nectarineboompje groeit enkele centimeters per jaar en geeft echte vruchten. Uitermate geschikt voor balkon of terras. Snoeien is bijna niet nodig. Bemesting: eenmaal per jaar wat bijmesten met organische meststof. Bewaren: Perziken zijn erg kwetsbaar. U kunt ze beter niet in de koelkast bewaren, dit gaat namelijk ten koste van de smaak. Een perzik is niet langer dan drie dagen houdbaar, uiteraard afhankelijk van de rijpheid bij de pluk. De nectarine is wat steviger en ook langer te bewaren. Bewaar ze het liefst op een koele plaats. Afhankelijk van de rijpheid bij de pluk, zijn ze dan ongeveer een week houdbaar. Schoonmaken: Perziken en nectarines kunnen gegeten worden als een appel: met huid en haar dus. Wel even oppassen want er zit een vrij grote pit in. Niet op bijten, dat is zo zonde van uw gebit. Veel mensen schillen de vruchten voor gebruik, dat kan natuurlijk ook. Voor gebruik in gerechten snijdt u de vrucht in tweeën en u kunt de pit verwijderen. Daarna kunt u de rest van het vruchtvlees in blokjes of schijfjes verdelen. Consumptie: Perziken en nectarines zijn lekker zoet van smaak. U kunt ze zo uit de hand eten, al dan niet ontdaan van de schil. Maak zelf eens jam van perziken of nectarines, daar kan geen potje tegenop. Verder zijn de vruchten bijvoorbeeld te gebruiken in salades, in desserts, in rijstgerechten met kerrie en als vulling voor flensjes. Mogelijkheden te over dus. Voedingswaarde: Naast heerlijk zoet en sappig, zijn perziken en nectarines natuurlijk ook gezond. Dat wortels goed zijn voor uw ogen wist u waarschijnlijk al, maar wist u ook dat nectarines nóg beter zijn voor uw ogen? Naast bètacaroteen bevatten ze ook luteïne en zeaxanthine. Dit zijn alle drie belangrijke bouwstoffen voor uw ogen. Perziken zijn geen uitblinkers, maar bevatten wel een goede mix van kalium, vezels, luteïne, bètacaroteen en zeaxinthe. Perziken en nectarines zijn tevens relatief slanke vruchten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 100 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Opgaand. Samenvatting van de kleur: Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Tip: deze Dwergfruitbomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Witte druif (Vitis ‘Riesling’).

Maximale hoogte100 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus persica ‘Nucipersica’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Prunus persica Nucipersica?

De belangrijkste kleuren zijn Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. oude beplanting, puin, worteldoek, straatwerk enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Dwergnectarine?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let ook goed op de schutting: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Denk tenslotte ook aan schaduwvorming en doorschietende wortels.

Op welke manier kan ik de Prunus persica Nucipersica Dwergnectarine in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt de Dwergnectarine probleemloos thuis laten afleveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals een boompalenset of aanplantgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Prunus persica Nucipersica aanbieding thuisbezorgd en geplant door een betrouwbare boomspecialist. Met deze extra service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je ervanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Let op: de plantplaats dient vrij te zijn van worteldoek, stronken, bekabeling, straatwerk, puin en grind en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie