Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

patio-appelboom-malus-domestica-summerred-bestellen-bezorgen

Patio appelboom (Malus domestica ‘Summerred’) online bestellen

De Patio appelboom (Malus domestica ‘Summerred’) eenvoudig online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze website bieden wij veel info en tips voor deze Patio-fruitboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De bladkleur is mooi: Roze, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 150 cm. Deze Patio appelboom kan jij online kopen vanaf €20,25.

Naam boomPatio appelboom (Malus domestica ‘Summerred’)
Latijnse naamMalus domestica Summerred
CategoriePatio-fruitboom
Vanafprijs€20,25
KleurenRoze, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Patio appelboom (Malus domestica Summerred) laten bezorgen in de tuin (mei 2023)

De Malus domestica ‘Summerred’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, ze dempen het geluid van de omgeving en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Patio-fruitboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, een aanhangwagen is niet nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Bij deze service wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je erkende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Patio appelboom Malus domestica Summerred kunt bestellen (online). Of bekijk alles over de Dwergperzik (Prunus persica ‘Yellow peach’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Summerred (Patio appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom laten leveren

  De meeste bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Een boom is een levend organisme. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Je order wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. De standplaats van de boom

  Zorg voor een plek die het water goed afvoert en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Patio appelboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Andere aspecten die van belang zijn: bewatering, tegelwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  Een Patio appelboom Malus domestica Summerred kan aangeplant worden in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Vermijd altijd wit straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom komt te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond voor meer stabiliteit.

 5. Onderhouden

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Met name in de groeiperiode (Maart, April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot het blad valt in de herfst. In de warme maanden is het slim om extra water te geven.

Patio appelboom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Vergelijk opties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Tips en informatie over de Malus domestica ‘Summerred’

Deze mooie patio appelboom kan u overal kwijt, ook erg leuk om als kado te geven. De Malus domestica ‘Summerred’ is een tamelijk stevige en sappige handappel met een friszuur aroma. Bestuiving: zelf bestuivend. Snoeien: in de winter of rond 1 juli. Groeit traag met hangende takken, dus niet te veel snoeien. Alleen te lange vruchttakken inkorten. Bemesting: in de herfst een rijke gift van een organische meststof. Bij rijke vruchtdracht in de zomer nog een keer. Voeg matig kalk toe voor zoetere vruchten. Prima geschikt voor kleine tuinen. Bewaren: Hoe lang u appelen kunt bewaren is afhankelijk van het ras en de rijpheid van de appel. De houdbaarheid kan variëren van twee dagen tot vier weken. Zomerrassen rijpen snel. De beste bewaarplaats is koel, donker en niet te droog, liefst niet in de koelkast. Appelen die op een fruitschaal in de huiskamer liggen, worden door de hoge temperatuur en de lage luchtvochtigheid snel overrijp. Bovendien produceren appelen veel ethyleen gas, wat tot gevolg heeft dat het andere fruit op de fruitschaal sneller door rijpt. Schoonmaken: Eet een appel gewassen, geschild, in zijn geheel of in partjes. Voor een kind is het prettig als het klokhuis er met een appelboor wordt uitgehaald. Appelen verkleuren na het schillen snel bruin. Door het toevoegen van een beetje citroen- of limoensap (bijvoorbeeld in fruitsalades) is dit te voorkomen. Consumptie: Een appeltje eet u niet alleen uit de hand. Er zijn oneindig veel recepten waarin de appel de hoofdrol speelt. Bekende recepten zijn appeltaart, appelmoes en appelflappen. Voedingswaarde: Appels zijn lekker en gezond. Ze bevatten niet zo veel vitamine C, maar wel veel kalium en voedingsvezels. Verder zijn ze rijk aan mineralen, kalk en ijzer. De caloriearme appel komt in elk afslankdieet voor. Tevens zegt men dat appels cholesterol verlagend zijn. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 150 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Patio. De (blad)kleur van deze boom is: Roze, Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Belangrijk detail: deze Patio-fruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Dwergperzik (Prunus persica ‘Yellow peach’).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormPatio
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Summerred’ mei 2023
Welke kleur hebben de bladeren van de Malus domestica Summerred?

De boom heeft verschillende kleuren Roze, Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van worteldoek, grind, puin, straatwerk enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Wat is de ideale standplaats voor de Patio appelboom?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Denk ook aan omwonenden: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Onderzoek ook aspecten zoals schaduw en doorschietende wortels.

Op welke manier kan ik de Malus domestica Summerred Patio appelboom thuis laten bezorgen?

Jij kan een Patio appelboom makkelijk en snel aan huis laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit allerlei soorten, maten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. binddraad of bemesting. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Malus domestica Summerred aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige boomspecialist. Op die manier hoef je zelf eigenlijk niets te doen en mag je erop vertrouwen dat het altijd correct wordt neergezet. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Let op: de plek waar je het laat planten moet vrij zijn van bekabeling, oude wortels, stronken, worteldoek, straatwerk en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie