Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Patio kersenboom (Prunus cerasus ‘Morel’)

patio-kersenboom-prunus-cerasus-morel-bestellen-bezorgen

Patio kersenboom (Prunus cerasus ‘Morel’) online bestellen

De Patio kersenboom (Prunus cerasus ‘Morel’) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit platform bekijk je veel nuttige informatie over deze Patio-fruitboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De boom is mooi gekleurd: Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 150 cm. Dit type Patio kersenboom is al te bestellen vanaf €20,25.

Naam boomPatio kersenboom (Prunus cerasus ‘Morel’)
Latijnse naamPrunus cerasus Morel
CategoriePatio-fruitboom
Vanafprijs€20,25
KleurWit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Patio kersenboom (Prunus cerasus Morel) bezorgen aan huis ([maandjaar])

De Prunus cerasus ‘Morel’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren schaduwrijke plekken, reinigen de lucht en geven sfeer en kleur aan de tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is deze Patio-fruitboom het overwegen waard. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je diverse online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Patio kersenboom Prunus cerasus Morel online bestellen kan. Of bekijk alles over de Glansmispel leiboom (Lei-photinia fraseri ‘Red Robin’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus cerasus Morel (Patio kersenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Patio kersenboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Denk ook goed aan snoeiwerk, schaduw, wortels, tegelwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Deze Patio kersenboom Prunus cerasus Morel kan je volgens de kweker planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom komt te staan. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Til de boom voorzichtig in het gat en gebruik aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om genoeg water te geven. Vooral in de groeimaanden (Maart, April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het blad valt in de herfst. Bij een droge periode is het een goed idee om wekelijks te sproeien.

Patio kersenboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Prunus cerasus ‘Morel’

Deze mooie patio kersenboom kan u overal kwijt, ook erg leuk om als kado te geven. De Prunus cerasus ‘Morel’ is een lekkere zure kers. Bestuiving: zelf bestuivend. Snoeien: na de pluk, nooit in de winter. Kersen zijn echte groeiers, maar wilt u de boom klein houden, dan alle nieuw gegroeide scheuten terugsnoeien, zodanig dat er 4 of 5 bladeren blijven zitten. Dit blijven doen tot einde groeiseizoen. Bemesting: in februari en in de herfst organisch-minerale meststof geven. Draagt op eenjarige twijgen, zodat vervanging snoei op latere leeftijd noodzakelijk is. Bewaren: Kersen bewaart u het beste in de groentelade van de koelkast. Liefst niet op elkaar gestouwd in een plastic zak maar uitgespreid op een bord of schoteltje. Zo voorkomt u kneuzingen en u voorkomt dat een rotte kers de andere kersen aansteekt. Maar, dit heerlijke fruit ligt ook bij u toch geen dagen in de koelkast? Schoonmaken: Hoe maakt u kersen schoon? Dat is niet moeilijk. Spoel ze gewoon goed onder stromend water. Laat ze daarna uitlekken in een vergiet en verwijder de steeltjes pas na het spoelen. Zo voorkomt u dat de kersen zich volzuigen met water en hun aroma verliezen. Als u de kersen gebruikt voor verwerking in een gerecht dan kunt u een speciale kersenontpitter gebruiken om dit zomerfruit van hun pitjes te ontdoen. Consumptie: Kersen worden meestal uit het vuistje gegeten. ’s Middags een schaaltje kersen op de tuintafel doet het altijd goed, maar ook ’s avonds als dessert is een schaaltje kersen altijd weer een verrassing. Verder kunt u kersen verwerken als jam en als sap. Ook als garnering bij ijs, gebak en desserts is de kers prima geschikt. Voedingswaarde: Gezond zijn kersen ook! Ze bevatten veel koolhydraten, calcium en vitamine C. En, u en uw kinderen eten net zo graag kersen als drop. Dan is de keuze niet moeilijk toch? De uiteindelijke hoogte is ongeveer 150 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Patio. Samenvatting van de kleur: Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Niet vergeten: deze Patio-fruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Glansmispel leiboom (Lei-photinia fraseri ‘Red Robin’).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormPatio
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus cerasus ‘Morel’ [maandjaar]
In welke kleur komt het blad van de Prunus cerasus Morel?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Wit. De boom groeit in Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, oude wortels, straatwerk, puin enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Wat is de beste standplaats voor de Patio kersenboom?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Denk ook aan andere bewoners: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken, schaduw en wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Prunus cerasus Morel Patio kersenboom thuis laten bezorgen?

Je kunt deze Patio kersenboom zonder gedoe bij u thuis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit diverse soorten groottes en extra’s zoals boompalen en potgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Prunus cerasus Morel aanbieding thuisbezorgd en geplant door een vakbekwame tuinman. Met deze extra service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Bedenk wel: de plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van stronken, bekabeling, worteldoek, straatwerk, oude wortels en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie