Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

glansmispel-leiboom-lei-photinia-fraseri-red-robin-bestellen-bezorgen

Glansmispel leiboom (Lei-photinia fraseri ‘Red Robin’) online bestellen

De Glansmispel leiboom (Lei-photinia fraseri ‘Red Robin’) direct online bestellen en laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijker tref je veel info en tips voor deze Glansmispel. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Rood, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 450 cm. Dit type Glansmispel leiboom kan jij online kopen vanaf €336,50.

Naam boomGlansmispel leiboom (Lei-photinia fraseri ‘Red Robin’)
Latijnse naamLei-photinia fraseri Red Robin
CategorieGlansmispel
Vanafprijs€336,50
KleurGroen, Rood, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei

Glansmispel leiboom (Lei-photinia fraseri Red Robin) thuis bezorgen (april 2024)

De Lei-photinia fraseri ‘Red Robin’ is tegenwoordig erg populair. Bomen geven schaduw, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en zorgen voor diepte in je tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Glansmispel een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In onderstaande tabel vergelijk je diverse bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Glansmispel leiboom Lei-photinia fraseri Red Robin online kopen kan. Of bekijk alles over de Honingboom (Sophora japonica).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Lei-photinia fraseri Red Robin (Glansmispel leiboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom laten leveren

  De meeste producten worden binnen ongeveer een week verstuurd naar jouw woning. Een boom is een levend product. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt een dag van tevoren een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw bestelling wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Glansmispel leiboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Neem ook zaken in acht als schaduw, groeiwijze, tegelwerk, wortels.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Glansmispel leiboom Lei-photinia fraseri Red Robin plant je het beste in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Plaats indien nodig boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de kluit nat te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeimaanden (Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot de warme periode voorbij is. Bij een droge periode is het verstandig om de grond regelmatig te bevochtigen.

Glansmispel leiboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Lei-photinia fraseri ‘Red Robin’

De Leiboom glansmispel (leiphotinia) is een erg mooie en populaire groenblijvende leiboom. De lei-Photinia fraseri ‘Red Robin’ is een aanvulling voor uw tuin. Naast een dichte bladstructuur heeft de leiboom u in het voorjaar vuurrode bladuitlopers te bieden. Deze vuurrode uitlopers die in contrast staan met het donkergroene blad, zorgen ervoor dat een haag niet alleen maar een afscheiding is, maar ook voor een vaste sierwaarde in uw tuin kan zorgen. Takken die zich niet laten leiden kunt u eenvoudig wegsnoeien.Plant de leiphotinia in aanplantgrond en zet er een boompaal bij. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 450 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Leivorm. Samenvatting van de kleur: Groen, Rood, Wit. De bloeitijd is Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Let op: deze Glansmispel is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Honingboom (Sophora japonica).

Maximale hoogte450 cm
GroeivormLeivorm
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Lei-photinia fraseri ‘Red Robin’ april 2024
Wat is de kleur van de Lei-photinia fraseri Red Robin?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen, Rood, Wit. Hij komt tot bloei in Mei. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet vrij zijn van oude wortels, worteldoek, straatwerk, bekabeling enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Glansmispel leiboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let op schuttingen & overkappingen: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Bekijk ook andere factoren als mogelijke ongewenste schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Op welke manier kan ik de Lei-photinia fraseri Red Robin Glansmispel leiboom thuis laten leveren?

Je kunt een Glansmispel leiboom moeiteloos en snel laten bezorgen tot in de tuin. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende formaten en eventuele hulpmiddelen zoals tuinpalen of grondmest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, plus minus een week.

Hoe werkt de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Lei-photinia fraseri Red Robin aanbieding bezorgd en geplant door een gespecialiseerde tuinman. Daardoor wordt al het werk uit handen genomen en ben je er verzekerd van dat het altijd correct wordt neergezet. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, puin en grind, straatwerk, oude wortels, stronken en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie