Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dikke-oude-perenboom-karakterstruik-pyrus-communis-concorde--bestellen-bezorgen

Dikke oude perenboom karakterstruik (Pyrus Communis ‘Concorde’ ) online bestellen

De Dikke oude perenboom karakterstruik (Pyrus Communis ‘Concorde’ ) online bestellen en laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op Bomenbezorgen.nl bieden wij veel praktische informatie over deze Perenboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de aangesloten winkels. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt alles netjes aangeplant. De kleur van de boom is Bruin, Geel, Groen, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 500 cm. Deze Dikke oude perenboom karakterstruik kan je al laten bezorgen vanaf €374,95.

Naam boomDikke oude perenboom karakterstruik (Pyrus Communis ‘Concorde’ )
Latijnse naamPyrus Communis Concorde
CategoriePerenboom
Vanafprijs€374,95
KleurenBruin, Geel, Groen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Dikke oude perenboom karakterstruik (Pyrus Communis Concorde) laten thuisbezorgen (juni 2024)

De Pyrus Communis ‘Concorde’ is tegenwoordig erg populair. Bomen zorgen voor plekken voor verkoeling op warme dagen, verbeteren de luchtkwaliteit en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Perenboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, een aanhangwagen is niet nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Bij deze service wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je toonaangevende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Dikke oude perenboom karakterstruik Pyrus Communis Concorde online bestellen kan. Of bekijk meer over de Lei-nectarine (Prunus persica ‘Madame Blanchet’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus Communis Concorde (Dikke oude perenboom karakterstruik) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Een dag voor levering ontvang je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je order wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Dikke oude perenboom karakterstruik gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Let ook op andere aspecten zoals groeiwijze, snoeiwerk, tegelwerk, bewatering.

 4. De aanplanting

  De Dikke oude perenboom karakterstruik Pyrus Communis Concorde kan men aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en vul het deels met aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om genoeg water te geven. Met name in het bloeiseizoen (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In droge, warme zomers adviseert de kweker om de kluit extra nat te houden.

Dikke oude perenboom karakterstruik goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Adviezen en informatie over de Pyrus Communis ‘Concorde’

De oude perenboom Pyrus communis ‘Concorde’ is een perenboom die in maart begint te bloeien met witte bloemen. de Pyrus communis ‘Concorde’ is een kruising tussen ‘Conference’ en ‘Doyenné de Comice’. Deze perenboom is zelfbestuivend maar kruisbestuiving met Doyenne du Comice of Gieser Wildeman gaat beter. De handperen van deze perenboom hebben een stevig zoete smaak en kunnen eind september worden geplukt. De peren zijn eetbaar vanaf oktober tot januari. Na de oogst is het goed om de boom te snoeien, zorg voor een mooie open kroon met voldoende oude takken, snoeien kan het best in de periode januari tot maart wanneer het overdag niet vriest. Plaats een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten voor een goede start. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Bruin, Geel, Groen, Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst mooie herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Lei-nectarine (Prunus persica ‘Madame Blanchet’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus Communis ‘Concorde’ juni 2024
Welke kleur heeft het blad van de Pyrus Communis Concorde?

De boom heeft verschillende kleuren Bruin, Geel, Groen, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Maart, April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, worteldoek, grind, oude wortels enz. Zo kan de boom goed wortelen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Dikke oude perenboom karakterstruik?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De aarde mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Denk tenslotte ook aan overhangende takken, schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Kan ik de Pyrus Communis Concorde Dikke oude perenboom karakterstruik thuis laten bezorgen?

Jij kan de Dikke oude perenboom karakterstruik eenvoudig bij u thuis laten bezorgen. Online vind je verschillende formaten en andere essentials zoals een boomband of mest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De bezorgtijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Pyrus Communis Concorde aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een professionele tuinman. Daardoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je ervanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Bedenk wel: de plek waar je het laat planten dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, stronken, puin en grind, straatwerk, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie