Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

perenboom-bestellen-bezorgen

Perenboom online bestellen

De Perenboom gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijker vind je veel praktische informatie over deze Perenboom. Of bestel direct bij een van onze partners. Met de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De boom is mooi gekleurd: Groen, Rood, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April. Uiteindelijk wordt deze boom circa 500 cm. Deze Perenboom is te koop voor prijzen v.a. €168,25.

Naam boomPerenboom
Latijnse naamPyrus
Verkoopprijs v.a.€168,25
KleurenGroen, Rood, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Perenboom (Pyrus) laten thuisbezorgen (februari 2024)

De Pyrus is tegenwoordig erg populair. Bomen geven een eigen microklimaat, ze produceren zuurstof en dieren zijn er gek op. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is dit type Perenboom een hele goede optie. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Met deze dienst wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In deze tabel vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Perenboom Pyrus online kopen kan. Of klik door naar de pagina over de Patio-fruitboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus (Perenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom laten leveren

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt een dag van tevoren een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je order wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Perenboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Bekijk ook relevante details zoals bewatering, snoeiwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Zo’n Perenboom Pyrus kan je volgens de kweker planten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het belangrijk om de kluit nat te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de groeimaanden (April). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat deze in blad komt tot de warme periode voorbij is. In een periode van droogte adviseren wij om extra water te geven.

Perenboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Overzicht met perenbomenBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe snel kan ik de Pyrus Perenboom aan huis laten leveren?

Jij kan deze Perenboom snel en voordelig bij u thuis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende formaten en extra’s zoals boompalen, bamboestokken of aanplantgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Pyrus aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een erkende boomverzorger. Op die manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Advies: de plek waar je het laat planten dient vrij te zijn van oude wortels, bekabeling, worteldoek, puin en grind, stronken en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie