Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

lei-nectarine-prunus-persica-madame-blanchet-bestellen-bezorgen

Lei-nectarine (Prunus persica ‘Madame Blanchet’) online bestellen

De Lei-nectarine (Prunus persica ‘Madame Blanchet’) goedkoop online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op Bomenbezorgen.nl tonen wij informatie en eigenschappen van deze Nectarineboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de toonaangevende tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Roze. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April. De uiteindelijke hoogte is circa 400 cm. Dit type Lei-nectarine is te koop voor prijzen v.a. €206,25.

Naam boomLei-nectarine (Prunus persica ‘Madame Blanchet’)
Latijnse naamPrunus persica Madame Blanchet
CategorieNectarineboom
Verkoopprijs v.a.€206,25
KleurRoze
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April

Lei-nectarine (Prunus persica Madame Blanchet) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Prunus persica ‘Madame Blanchet’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, ze produceren zuurstof en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is deze Nectarineboom een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Met deze dienst wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Lei-nectarine Prunus persica Madame Blanchet kunt bestellen (online). Of bekijk meer informatie over de Lijsterbes boomvorm (Sorbus Aucuparia).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus persica Madame Blanchet (Lei-nectarine) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een stukje grond die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Lei-nectarine gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk ook goed aan groeiwijze, schaduw, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Deze Lei-nectarine Prunus persica Madame Blanchet kan je volgens de kweker planten in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Vermijd altijd wit straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor extra stevigheid.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Met name in de bloeimaanden (Maart, April). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Bij een droge periode adviseren wij om wekelijks te sproeien.

Lei-nectarine goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Verzorgingsinformatie over de Prunus persica ‘Madame Blanchet’

Een Nectarine fruitboom is ook te leveren als leiboom. De Prunus persica ‘Madame Blanchet’ is een smakelijke en sappige nectarine. Bestuiving: zelf bestuivend, bij handmatige bestuiving (d.m.v. kwast) meer succes. Bloei: april / mei. Snoeien: na de oogst. Snoei niet te veel, haal alleen verticale en dorre takken weg. Bemesting: elk voorjaar vóór de bloei een organisch-minerale meststof geven en in de herfst een laag compost aanbrengen. Bewaren: Perziken zijn erg kwetsbaar. U kunt ze beter niet in de koelkast bewaren, dit gaat namelijk ten koste van de smaak. Een perzik is niet langer dan drie dagen houdbaar, uiteraard afhankelijk van de rijpheid bij de pluk. De nectarine is wat steviger en ook langer te bewaren. Bewaar ze het liefst op een koele plaats. Afhankelijk van de rijpheid bij de pluk, zijn ze dan ongeveer een week houdbaar. Schoonmaken: Perziken en nectarines kunnen gegeten worden als een appel: met huid en haar dus. Wel even oppassen want er zit een vrij grote pit in. Niet op bijten, dat is zo zonde van uw gebit. Veel mensen schillen de vruchten voor gebruik, dat kan natuurlijk ook. Voor gebruik in gerechten snijdt u de vrucht in tweeën en u kunt de pit verwijderen. Daarna kunt u de rest van het vruchtvlees in blokjes of schijfjes verdelen. Consumptie: Perziken en nectarines zijn lekker zoet van smaak. U kunt ze zo uit de hand eten, al dan niet ontdaan van de schil. Maak zelf eens jam van perziken of nectarines, daar kan geen potje tegenop. Verder zijn de vruchten bijvoorbeeld te gebruiken in salades, in desserts, in rijstgerechten met kerrie en als vulling voor flensjes. Mogelijkheden te over dus. Voedingswaarde: Naast heerlijk zoet en sappig, zijn perziken en nectarines natuurlijk ook gezond. Dat wortels goed zijn voor uw ogen wist u waarschijnlijk al, maar wist u ook dat nectarines nóg beter zijn voor uw ogen? Naast bètacaroteen bevatten ze ook luteïne en zeaxanthine. Dit zijn alle drie belangrijke bouwstoffen voor uw ogen. Perziken zijn geen uitblinkers, maar bevatten wel een goede mix van kalium, vezels, luteïne, bètacaroteen en zeaxinthe. Perziken en nectarines zijn tevens relatief slanke vruchten. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 400 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Leivorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Roze. Het groeiseizoen is in Maart, April. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Belangrijk detail: deze Nectarineboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Lijsterbes boomvorm (Sorbus Aucuparia).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormLeivorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus persica ‘Madame Blanchet’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Prunus persica Madame Blanchet?

De boom heeft verschillende kleuren Roze. Het blad bloeit op in Maart, April. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De aanplantplek dient vrij te zijn van oude beplanting, worteldoek, bekabeling, stronken enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam.

Welk standplaats is geschikt voor de Lei-nectarine?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Let ook goed op de schutting: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe snel kan ik de Prunus persica Madame Blanchet Lei-nectarine aan huis laten bezorgen?

Je kunt de Lei-nectarine gemakkelijk tot in de tuin laten leveren. Online vind je verschillende hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals boompalen, bamboestokken en bemesting. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Prunus persica Madame Blanchet aanbieding afgeleverd en aangeplant door een ervaren tuinman. Met deze extra service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je ervanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Advies: de plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen worteldoek, straatwerk, bekabeling, stronken, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie