Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dikke-perenboom-haagvorm-pyrus-communis-gieser-wildeman-bestellen-bezorgen

Dikke Perenboom haagvorm (Pyrus communis ‘Gieser Wildeman’) online bestellen

De Dikke Perenboom haagvorm (Pyrus communis ‘Gieser Wildeman’) eenvoudig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze pagina bekijk je veel nuttige info over deze Perenboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de aangesloten winkels. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. Deze boom kent de volgende kleuren: Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Maart, April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 500 cm. Dit type Dikke Perenboom haagvorm is te koop voor prijzen v.a. €464,75.

Naam boomDikke Perenboom haagvorm (Pyrus communis ‘Gieser Wildeman’)
Latijnse naamPyrus communis Gieser Wildeman
CategoriePerenboom
Verkoopprijs v.a.€464,75
KleurenWit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Dikke Perenboom haagvorm (Pyrus communis Gieser Wildeman) thuis laten bezorgen (mei 2023)

De Pyrus communis ‘Gieser Wildeman’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen verschaffen schaduwrijke plekken, verbeteren de luchtkwaliteit en bieden privacy. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is dit type Perenboom een uitstekende keuze. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Hierbij worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je toonaangevende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Dikke Perenboom haagvorm Pyrus communis Gieser Wildeman online kopen kan. Of vind informatie en tips voor de Perzische slaapboom (Albizia julibrissin ‘Summer Chocolate’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis Gieser Wildeman (Dikke Perenboom haagvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  De meeste bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Jouw product wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die het water goed afvoert en goed zonlicht krijgt. De Dikke Perenboom haagvorm voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk ook goed aan snoeiwerk, tegelwerk, wortels, groeiwijze.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Een Dikke Perenboom haagvorm Pyrus communis Gieser Wildeman kan aangeplant worden in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Boomonderhoud

  Na het aanplanten is het van levensbelang om genoeg water te geven. Met name in het bloeiseizoen (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het blad valt in de herfst. In droge, warme zomers wordt het aanbevolen om regelmatig extra water toe te dienen.

Dikke Perenboom haagvorm goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Extra informatie over de Pyrus communis ‘Gieser Wildeman’

De Pyrus communis ‘Gieser Wildeman’ is een perenboom die eind mei bloeit met witte bloemen.Pyrus communis ‘Gieser Wilderman’ is een zelfbestuivende perenboom. Bij bestuiving door andere perenbomen krijgt de boom vaak meer en grotere vruchten. Geschikte kruisbestuivers zijn onder andere Conference en Triomphe de Vienne. De rode stoofperen zijn begin oktober plukrijp en vanaf half november consumptierijp, de peren kunnen worden bewaart tot en met maart. Na de oogst is het goed de boom weer te snoeien, zorg dan voor een mooie open kroon met voldoende oudere takken, snoeien kan het best in de periode januari tot maart wanneer het overdag niet vriest. Gebruik Aanplantgrond voor een goede start. De maximale hoogte ligt op ongeveer 500 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Haagvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond. Belangrijk detail: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Perzische slaapboom (Albizia julibrissin ‘Summer Chocolate’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormHaagvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis ‘Gieser Wildeman’ mei 2023
Welke kleur hebben de bladeren van de Pyrus communis Gieser Wildeman?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Wit. De bladeren komen tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, straatwerk, oude beplanting, puin enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Dikke Perenboom haagvorm?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let op schuttingen & overkappingen: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Bekijk ook andere factoren als bladverlies en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Pyrus communis Gieser Wildeman Dikke Perenboom haagvorm bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan de Dikke Perenboom haagvorm moeiteloos en snel in de eigen tuin laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je verschillende hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boomband en grondmest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Pyrus communis Gieser Wildeman aanbieding bezorgd en geplant door een betrouwbare boomexpert. Daardoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je ervanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Bedenk wel: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van straatwerk, oude wortels, worteldoek, stronken, puin en grind en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie