Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dikke-zuil-perenboom-pyrus-communis-obelisk-bestellen-bezorgen

Dikke Zuil- Perenboom (Pyrus communis ‘Obelisk’) online bestellen

De Dikke Zuil- Perenboom (Pyrus communis ‘Obelisk’) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze website check je handige info over deze Perenboom. Bestellen kan gemakkelijk bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De boom is mooi gekleurd: Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April. De maximale hoogte is ongeveer 500 cm. Dit type Dikke Zuil- Perenboom kan jij online kopen vanaf €374,75.

Naam boomDikke Zuil- Perenboom (Pyrus communis ‘Obelisk’)
Latijnse naamPyrus communis Obelisk
CategoriePerenboom
Prijsindicatie€374,75
KleurenWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril

Dikke Zuil- Perenboom (Pyrus communis Obelisk) thuis bezorgen (mei 2023)

De Pyrus communis ‘Obelisk’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen geven schaduw, ecologisch evenwicht en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Perenboom het overwegen waard. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door deze expert wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Dikke Zuil- Perenboom Pyrus communis Obelisk online kopen kan. Zie ook meer informatie over de Perzisch ijzerhout (Parrotia persica).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis Obelisk (Dikke Zuil- Perenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een mail of SMS met een trackinglink. Jouw boom wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Dikke Zuil- Perenboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Andere aspecten die van belang zijn: groeiwijze, tegelwerk, snoeiwerk, bewatering.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Dikke Zuil- Perenboom Pyrus communis Obelisk kan je volgens de kweker planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de boom komt te staan. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Verzorgen

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens het bloeiseizoen (April). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de zomerperiode achter de rug is. Bij een droge periode adviseren wij om regelmatig extra water toe te dienen.

Dikke Zuil- Perenboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Pyrus communis ‘Obelisk’

Pyrus communis ‘Obelisk’ is een sappige, zeer goede handpeer. Deze langzamer groeiende Obelisk zuilboom is zelf bestuivend en bloeit in april witte bloemetjes. In september kunnen de peren van de Pyrus communis ‘Obelisk’ geplukt worden. Een zuilvormige boom groeit redelijk recht omhoog en is daarom geschikt voor op terras of balkon of voor een kleine ruimte in de tuin. Snoeien is door de langzamere groei minder nodig. Gebruik bij het planten wel Aanplantgrond. De maximale groeihoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Smal, Zuilvormig. De (blad)kleur van deze boom is: Wit. Deze boom bloeit met name in April. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond. Opmerking: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Perzisch ijzerhout (Parrotia persica).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormSmal, Zuilvormig
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis ‘Obelisk’ mei 2023
Welke kleur heeft het blad van de Pyrus communis Obelisk?

De belangrijkste kleuren zijn Wit. De bladeren komen tot bloei in April. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder grind, oude wortels, straatwerk, oude beplanting enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Dikke Zuil- Perenboom?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan omwonenden: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Pyrus communis Obelisk Dikke Zuil- Perenboom in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan zo’n Dikke Zuil- Perenboom moeiteloos en snel in de eigen tuin laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je meerdere varianten, hoogtes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals binddraad of grond voeding. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van ongeveer 5 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt de voordelige Pyrus communis Obelisk aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een professionele bomenspecialist. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Advies: de plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen bekabeling, oude wortels, puin en grind, worteldoek, stronken en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie