Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

sierpeer-pyrus-calleryana-chanticleer-bestellen-bezorgen

Sierpeer (Pyrus calleryana ‘Chanticleer’) online bestellen

De Sierpeer (Pyrus calleryana ‘Chanticleer’) gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze website lees je veel nuttige informatie over deze Perenboom. Bestellen kan gemakkelijk bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De bladkleur is mooi: Bruin, Groen, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 1000 cm. Deze Sierpeer is te koop voor prijzen v.a. €87,50.

Naam boomSierpeer (Pyrus calleryana ‘Chanticleer’)
Latijnse naamPyrus calleryana Chanticleer
CategoriePerenboom
Verkoopprijs v.a.€87,50
KleurenBruin, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Sierpeer (Pyrus calleryana Chanticleer) bezorgen aan huis (mei 2024)

De Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen een eigen microklimaat, ze produceren zuurstof en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Perenboom een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Sierpeer Pyrus calleryana Chanticleer online kunt bestellen. Of bekijk meer over de Gele Christusdoorn (Gleditsia triacanthos ‘Sunburst’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus calleryana Chanticleer (Sierpeer) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom laten leveren

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Neem een aanplantplek die het water goed afvoert en dagelijks voldoende zon krijgt. De Sierpeer plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Andere aspecten die van belang zijn: groeiwijze, schaduw, tegelwerk, snoeiwerk.

 4. De aanplanting

  Zo’n Sierpeer Pyrus calleryana Chanticleer plant je het beste in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de boom komt te staan. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en koop voedingsrijke aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor extra stevigheid.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de kluit nat te houden. Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat deze in blad komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In de warme maanden adviseert de kweker om extra water te geven.

Sierpeer goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Verzorgingsinformatie over de Pyrus calleryana ‘Chanticleer’

De Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ is een bladverliezende, kegelvormige boom met glanzende bladeren, die in de herfst paarsachtig worden. In het voorjaar twijgjes met kleine, witte bloemen. ’s Zomers kleine, bruine vruchten (sier peertjes). De uiteindelijke hoogte is ongeveer 1000 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Breed / verspreid, Kroonvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Bruin, Groen, Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom prachtige herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Gele Christusdoorn (Gleditsia triacanthos ‘Sunburst’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus calleryana ‘Chanticleer’ mei 2024
In welke kleur komt het blad van de Pyrus calleryana Chanticleer?

De bladkleur is Bruin, Groen, Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, oude beplanting, worteldoek, bekabeling enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Sierpeer?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan omwonenden: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als schaduw en doorschietende wortels.

Hoe snel kan ik de Pyrus calleryana Chanticleer Sierpeer in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt zo’n Sierpeer snel en voordelig laten bezorgen tot in de tuin. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals boompalen, bamboestokken en grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. De geschatte levertijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat betekent aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Pyrus calleryana Chanticleer aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een deskundige bomenspecialist. Dankzij deze service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je 100% zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Bedenk wel: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen stronken, puin en grind, straatwerk, worteldoek, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie