Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dwergappel-malus-domestica-bestellen-bezorgen

Dwergappel (Malus domestica) online bestellen

De Dwergappel (Malus domestica) goedkoop online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op deze pagina vind je veel praktische informatie over deze Dwergfruitbomen. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de toonaangevende tuincentra. Met de optionele aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleur van de boom is Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 100 cm. Deze Dwergappel is al te koop voor €33,75.

Naam boomDwergappel (Malus domestica)
Latijnse naamMalus domestica
CategorieDwergfruitbomen
Vanafprijs€33,75
KleurWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Dwergappel (Malus domestica) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Malus domestica zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen bieden verkoeling, reinigen de lucht en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Dwergfruitbomen iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Hierbij worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In deze tabel vergelijk je erkende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Dwergappel Malus domestica kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Goudiep (Ulmus hollandica ‘Wredei’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica (Dwergappel) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Dwergappel kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Je moet ook zeker rekening houden met groeiwijze, bewatering, schaduw, snoeiwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Dwergappel Malus domestica kan je volgens de kweker planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Gebruik nooit wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en vul het deels met aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Verzorgen

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (Maart, April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Bij een droge periode is het slim om wat aanvullend water bij te geven.

Dwergappel goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Check opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Adviezen en informatie over de Malus domestica

Deze kleine dwergappel groeit enkele centimeters per jaar, geeft lekkere vruchten en is zeer geschikt voor balkon en terras. Bestuiving: zelf bestuivend. Snoeien: snoeien is bijna niet nodig. Bemesting: eenmaal per jaar bijmesten met organische meststof. Bewaren: Hoe lang u appelen kunt bewaren is afhankelijk van het ras en de rijpheid van de appel. De houdbaarheid kan variëren van twee dagen tot vier weken. Zomerrassen rijpen snel. De beste bewaarplaats is koel, donker en niet te droog, liefst niet in de koelkast. Appelen die op een fruitschaal in de huiskamer liggen, worden door de hoge temperatuur en de lage luchtvochtigheid snel overrijp. Bovendien produceren appelen veel ethyleen gas, wat tot gevolg heeft dat het andere fruit op de fruitschaal sneller door rijpt. Schoonmaken: Eet een appel gewassen, geschild, in zijn geheel of in partjes. Voor een kind is het prettig als het klokhuis er met een appelboor wordt uitgehaald. Appelen verkleuren na het schillen snel bruin. Door het toevoegen van een beetje citroen- of limoensap (bijvoorbeeld in fruitsalades) is dit te voorkomen. Consumptie: Een appeltje eet u niet alleen uit de hand. Er zijn oneindig veel recepten waarin de appel de hoofdrol speelt. Bekende recepten zijn appeltaart, appelmoes en appelflappen. Voedingswaarde: Appels zijn lekker en gezond. Ze bevatten niet zo veel vitamine C, maar wel veel kalium en voedingsvezels. Verder zijn ze rijk aan mineralen, kalk en ijzer. De caloriearme appel komt in elk afslankdieet voor. Tevens zegt men dat appels cholesterol verlagend zijn. De maximale hoogte ligt op ongeveer 100 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Opgaand. De (blad)kleur van deze boom is: Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Opmerking: deze Dwergfruitbomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Goudiep (Ulmus hollandica ‘Wredei’).

Maximale hoogte100 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Malus domestica?

De kleur van het blad is Wit. De boom groeit in Maart, April, Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar je de boom plant moet goed begaanbaar zijn zonder puin, worteldoek, stronken, bekabeling enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Wat is de beste standplaats voor de Dwergappel?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Let op schuttingen & overkappingen: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan overhangende takken, schaduw en wortelopdruk.

Kan ik de Malus domestica Dwergappel thuis laten leveren?

Jij kan een Dwergappel eenvoudig laten leveren aan huis. Bij de online bomenexpert kies je uit diverse soorten groottes en andere benodigdheden zoals set met boompalen of bemesting. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een professionele bezorgservice. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Malus domestica aanbieding bezorgd en geplant door een erkende tuinman. Door deze handige service wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat het juist geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Advies: de plantplaats moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, straatwerk, bekabeling, worteldoek, oude wortels en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie