Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

perzikboom-prunus-persica-amsden-bestellen-bezorgen

Perzikboom (Prunus persica ‘Amsden’) online bestellen

De Perzikboom (Prunus persica ‘Amsden’) goedkoop online bestellen en laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze website tref je veel praktische info over deze Perzikboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Geel, Groen, Rood, Roze. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 300 cm. Deze Perzikboom is al te koop voor €26,95.

Naam boomPerzikboom (Prunus persica ‘Amsden’)
Latijnse naamPrunus persica Amsden
CategoriePerzikboom
Vanafprijs€26,95
KleurenGeel, Groen, Rood, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril

Perzikboom (Prunus persica Amsden) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Prunus persica ‘Amsden’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen zorgen voor verkoeling, reinigen de lucht en zorgen voor wat extra privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Perzikboom iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Daardoor wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je erkende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Perzikboom Prunus persica Amsden online kunt bestellen. Zie ook meer informatie over de Appelboom (Malus domestica ‘dubbele Bellefleur’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus persica Amsden (Perzikboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. De boom laten leveren

  De meeste producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt meestal een dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je order wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Zorg voor een plek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en goed zonlicht krijgt. De Perzikboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Neem ook zaken in acht als tegelwerk, snoeiwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Perzikboom Prunus persica Amsden kan aangeplant worden in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Gebruik eventueel boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Onderhouden

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeiperiode (April). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In een periode van droogte is het slim om wekelijks te sproeien.

Perzikboom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Belangrijke informatie over de Prunus persica ‘Amsden’

De Prunus persica ‘Amsden’ is een zelfbestuivende Perzikboom. In het voorjaar bloeit hij met roze bloemen en in de nazomer kunt u de heerlijke, smaakvolle perziken plukken. Zo min mogelijk snoeien ze zijn matig winterhard. Bladverliezend. Aanplanten in Aanplantgrond. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 300 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kroonvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Geel, Groen, Rood, Roze. De bloeitijd is April. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Goed om te weten: deze Perzikboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Appelboom (Malus domestica ‘dubbele Bellefleur’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus persica ‘Amsden’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Prunus persica Amsden?

De boom heeft verschillende kleuren Geel, Groen, Rood, Roze. De groeiperiode is April. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plantplaats moet vrij zijn van bekabeling, straatwerk, grind, stronken enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam.

Wat is de ideale standplaats voor de Perzikboom?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Denk ook aan omwonenden: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als mogelijke ongewenste schaduw en wortelopdruk.

Kan ik de Prunus persica Amsden Perzikboom bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan de Perzikboom eenvoudig tot in de tuin laten leveren. Je hebt de keuze uit verschillende hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals een boompalenset en mest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt doorgaans 1 tot 2 weken.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Prunus persica Amsden aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een deskundige bomenspecialist. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Niet vergeten: de plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van stronken, bekabeling, worteldoek, oude wortels, puin en grind en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie