Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Appelboom (Malus domestica ‘dubbele Bellefleur’)

appelboom-malus-domestica-dubbele-bellefleur-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘dubbele Bellefleur’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘dubbele Bellefleur’) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijkingssite vind je veel info en tips voor deze Appelboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 500 cm. Dit type Appelboom kan je al laten bezorgen vanaf €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘dubbele Bellefleur’)
Latijnse naamMalus domestica dubbele Bellefleur
CategorieAppelboom
Vanafprijs€17,50
KleurGeel, Groen, Rood, Roze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica dubbele Bellefleur) thuis bezorgen ([maandjaar])

De Malus domestica ‘dubbele Bellefleur’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen zorgen voor koele plekken in de tuin, verbeteren de luchtkwaliteit en dieren zijn er gek op. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is deze Appelboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je toonaangevende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica dubbele Bellefleur online bestellen kan. Of bekijk meer over de Pruimenboom (Prunus domestica ‘Bleue de Belgique’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica dubbele Bellefleur (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste producten zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met een speciale koeriersdienst. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek in de tuin die het water goed afvoert en en genoeg licht krijgt. De Appelboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan bewatering, wortels, schaduw, snoeiwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Appelboom Malus domestica dubbele Bellefleur plant je het beste in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Boomonderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het essentieel om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name cruciaal in de groeimaanden (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de warme maanden is het noodzakelijk om wat aanvullend water bij te geven.

Appelboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Malus domestica ‘dubbele Bellefleur’

De Malus domestica ‘dubbele Bellefleur’ is een appelboom met witte/roze bloemen in het vroege voorjaar. Malus domestica ‘dubbele Bellefleur’ is een zelfbestuivende appelboom. Voor kruisbestuiving is nodig een Benoni. De vrucht van deze appelboom heeft een zachtzurige smaak die veel word gebruikt als dessertappel. Het snoeien van deze appelboom moet vanaf december tot maart. Zorg voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Het is een overwegend rode appel met groene plekken. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De bloeiperiode is Maart, April, Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Tip: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Pruimenboom (Prunus domestica ‘Bleue de Belgique’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘dubbele Bellefleur’ [maandjaar]
Wat is de kleur van de Malus domestica dubbele Bellefleur?

De bladkleur is Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plantplaats moet vrij zijn van puin, stronken, straatwerk, bekabeling enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welke standplaats kiezen voor de Appelboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Kijk ook goed naar overhangende takken en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe snel kan ik de Malus domestica dubbele Bellefleur Appelboom thuis laten bezorgen?

Je kunt de Appelboom eenvoudig aan huis laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere varianten, hoogtes en extra’s zoals boompalen en potgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt de voordelige Malus domestica dubbele Bellefleur aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een gespecialiseerde tuinman. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Tip: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen worteldoek, oude wortels, puin en grind, bekabeling, straatwerk en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie