Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

perzikboom-prunus-persica-champion-bestellen-bezorgen

Perzikboom (Prunus persica ‘Champion’) online bestellen

De Perzikboom (Prunus persica ‘Champion’) online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze pagina check je informatie en eigenschappen van deze Perzikboom. Of bestel direct bij een van de aangesloten winkels. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleur van de boom is Geel, Groen, Rood, Roze. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in April. De uiteindelijke hoogte is circa 300 cm. Deze Perzikboom kan jij online kopen vanaf €26,95.

Naam boomPerzikboom (Prunus persica ‘Champion’)
Latijnse naamPrunus persica Champion
CategoriePerzikboom
Prijsindicatie€26,95
KleurGeel, Groen, Rood, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril

Perzikboom (Prunus persica Champion) thuis laten bezorgen (juni 2024)

De Prunus persica ‘Champion’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen leveren koele plekken in de tuin, zorgen voor zuurstof en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Perzikboom het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Daardoor wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In onderstaande tabel vergelijk je populaire bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Perzikboom Prunus persica Champion online kopen kan. Of bekijk meer over de Appelboom (Malus domestica ‘Ecolette’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus persica Champion (Perzikboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Levering van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Perzikboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Je moet ook zeker rekening houden met snoeiwerk, wortels, bewatering, tegelwerk.

 4. Het planten van de boom

  Een Perzikboom Prunus persica Champion kunt u aanplanten in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het cruciaal om de kluit nat te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeiperiode (April). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In een periode van droogte raden we aan wat aanvullend water bij te geven.

Perzikboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Prunus persica ‘Champion’

De Prunus persica ‘Champion’ is een zelfbestuivende perzikboom. Heeft zeer grote vruchten met weinig kleur en veel beharing. Ze zien er dan ook niet zo lekker uit maar de smaak van het witte vruchtvlees is erg goed. Eind augustus begin september zijn de perziken rijp. Het is een matige groeier die houdt van een warme standplaats. Bladverliezend. Aanplanten in Aanplantgrond. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 300 cm. De groeiwijze is Kroonvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Geel, Groen, Rood, Roze. Het groeiseizoen is in April. U plant de boom het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Belangrijk detail: deze Perzikboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Appelboom (Malus domestica ‘Ecolette’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus persica ‘Champion’ juni 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Prunus persica Champion?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen, Rood, Roze. De boom groeit in April. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar je de boom plant dient vrij te zijn van oude beplanting, puin, worteldoek, bekabeling enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam.

Wat is de beste standplaats voor de Perzikboom?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd ook rekening met de buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken, schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Prunus persica Champion Perzikboom aan huis laten leveren?

Je kunt de Perzikboom eenvoudig laten bezorgen tot in de tuin. Via internet bestel je verschillende hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boomband of grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, plus minus een week.

Hoe werkt de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Prunus persica Champion aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een ervaren bomenspecialist. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat het juist geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van oude wortels, puin en grind, bekabeling, straatwerk, worteldoek en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie