Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Appelboom (Malus domestica ‘Ecolette’)

appelboom-malus-domestica-ecolette-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Ecolette’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Ecolette’) eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze website bieden wij veel info en tips voor deze Appelboom. Of bestel direct bij een van de toonaangevende tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 500 cm. Deze Appelboom kan je al laten bezorgen vanaf €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Ecolette’)
Latijnse naamMalus domestica Ecolette
CategorieAppelboom
Vanafprijs€17,50
KleurenGeel, Groen, Rood, Roze, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Ecolette) thuis bezorgen ([maandjaar])

De Malus domestica ‘Ecolette’ is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen verkoeling, verbeteren de luchtkwaliteit en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Appelboom iets wat je kunt overwegen. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door de boomspecialist wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je betrouwbare online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Ecolette kunt bestellen (online). Of vind informatie en tips voor de Pruimenboom (Prunus domestica ‘Czar’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Ecolette (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende producten. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw bestelling wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die genoeg waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Appelboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Bekijk ook relevante details zoals schaduw, groeiwijze, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Appelboom Malus domestica Ecolette kan je volgens de kweker planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Vermijd altijd wit straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in om hem goed vast te zetten.

 5. Boomonderhoud

  Na het aanplanten is het essentieel om de boom regelmatig water te geven. Vooral in de groeimaanden (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. In droge, warme zomers is het slim om extra water te geven.

Appelboom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Malus domestica ‘Ecolette’

De Malus domestica ”Ecolette’ is een appelboom met witte/roze bloemen in het voorjaar. Malus domestica ‘Ecolette’ is een zelfbestuivende appelboom. Voor bestuiving kan ook een James Grieve of een Gala gebruikt worden. De vrucht van deze appelboom heeft een frisse zure smaak. De appels zijn eetbaar als handappel of moesappel. Het snoeien van deze appelboom moet vanaf december tot maart. Zorg voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Het is een mooie dieprode appel. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 500 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Tip: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom prachtige herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Pruimenboom (Prunus domestica ‘Czar’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Ecolette’ [maandjaar]
In welke kleur komt het blad van de Malus domestica Ecolette?

De boom heeft verschillende kleuren Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De bladeren komen tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar je de boom plant moet vrij zijn van oude wortels, straatwerk, oude beplanting, puin enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Appelboom?

De aanbevolen standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Denk ook aan omwonenden: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Denk tenslotte ook aan bladverlies en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Malus domestica Ecolette Appelboom in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan zo’n Appelboom gemakkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je diverse soorten groottes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. binddraad en mest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van plus minus een week.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt deze voordelige Malus domestica Ecolette aanbieding afgeleverd en aangeplant door een professionele boomexpert. Daardoor wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Niet vergeten: de plek waar je het laat planten dient vrij te zijn van oude wortels, stronken, worteldoek, bekabeling, puin en grind en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie