Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

perzikboom-prunus-persica-vaes-oogst-bestellen-bezorgen

Perzikboom (Prunus persica ‘Vaes oogst’) online bestellen

De Perzikboom (Prunus persica ‘Vaes oogst’) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijkingssite bieden wij handige info over deze Perzikboom. Of bestel direct bij een van de boomexperts of tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom netjes voor jou geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Groen, Rood, Roze. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April. De uiteindelijke hoogte is 300 cm. Deze Perzikboom is te koop voor prijzen v.a. €26,95.

Naam boomPerzikboom (Prunus persica ‘Vaes oogst’)
Latijnse naamPrunus persica Vaes oogst
CategoriePerzikboom
Vanafprijs€26,95
KleurenGroen, Rood, Roze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril

Perzikboom (Prunus persica Vaes oogst) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Prunus persica ‘Vaes oogst’ is tegenwoordig erg populair. Bomen leveren schaduw, ze dempen het geluid van de omgeving en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is dit type Perzikboom iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, een aanhangwagen is niet nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Perzikboom Prunus persica Vaes oogst online bestellen kan. Of bekijk meer informatie over de Appelboom (Malus domestica ‘Rubinstar’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus persica Vaes oogst (Perzikboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend organisme. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Perzikboom plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Bekijk ook relevante details zoals snoeiwerk, tegelwerk, schaduw, groeiwijze.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Perzikboom Prunus persica Vaes oogst plant je het beste in Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Til de boom voorzichtig in het gat en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de grond vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in de bloeimaanden (April). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In droge, warme zomers wordt het aanbevolen om wat aanvullend water bij te geven.

Perzikboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Prunus persica ‘Vaes oogst’

De Prunus persica ‘Vaes oogst’ is een zelf bestuivende perzik. Bloeit in april en mei met lichtroze stervormige bloemen. Geeft perziken die eind augustus rijp zijn. Ze hebben wit vruchtvlees en een lekkere smaak. De Prunus persica ‘Vaes Oogst’ is een sterk groeiende boom die goed vruchtbaar is. Bladverliezend. Aanplanten in Aanplantgrond. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 300 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kroonvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen, Rood, Roze. De bloeiperiode is April. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam. Belangrijk detail: deze Perzikboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Appelboom (Malus domestica ‘Rubinstar’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Voedzaam
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus persica ‘Vaes oogst’ april 2024
Wat is de kleur van de Prunus persica Vaes oogst?

De bladkleur is Groen, Rood, Roze. De bloeitijd is April. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De aanplantplek dient vrij te zijn van oude beplanting, worteldoek, oude wortels, puin enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Humus, Normale grond, Voedzaam.

Wat is een geschikte standplaats voor de Perzikboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan omwonenden: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Prunus persica Vaes oogst Perzikboom bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Perzikboom makkelijk en snel aan huis laten bezorgen. Via internet bestel je verschillende hoogtes, varianten en andere essentials zoals boom palenboor en aanplantgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Reken echter wel op bezorgtijden van vaak 3 – 6 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt de voordelige Prunus persica Vaes oogst aanbieding bezorgd en geplant door een erkende boomspecialist. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, straatwerk, worteldoek, stronken, oude wortels en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie