Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

appelboom-malus-domestica-rubinstar-bestellen-bezorgen

Appelboom (Malus domestica ‘Rubinstar’) online bestellen

De Appelboom (Malus domestica ‘Rubinstar’) online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op Bomenbezorgen.nl lees je veel informatie en verzorgingstips voor deze Appelboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de weergegeven webshops of tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Maart, April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 500 cm. Deze Appelboom is al te bestellen vanaf €17,50.

Naam boomAppelboom (Malus domestica ‘Rubinstar’)
Latijnse naamMalus domestica Rubinstar
CategorieAppelboom
Vanafprijs€17,50
KleurGeel, Groen, Rood, Roze, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Appelboom (Malus domestica Rubinstar) thuis bezorgen (februari 2024)

De Malus domestica ‘Rubinstar’ is tegenwoordig erg populair. Bomen geven koele plekken in de tuin, reinigen de lucht en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Appelboom een uitstekende keuze. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Appelboom Malus domestica Rubinstar online kan kopen. Of bekijk meer informatie over de Pruimenboom (Prunus domestica ‘Mirabelle de Nancy’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Rubinstar (Appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je ontvangt altijd vroegtijdig een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je order wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Appelboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Je moet ook zeker rekening houden met bewatering, schaduw, tegelwerk, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  Zo’n Appelboom Malus domestica Rubinstar kan aangeplant worden in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Gebruik eventueel boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Verzorgen

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de zomerdagen is het slim om wekelijks te sproeien.

Appelboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Tips en informatie over de Malus domestica ‘Rubinstar’

De Malus domestica ‘Rubinstar’ is een appelboom met witte/roze bloemen in het vroege voorjaar. Malus domestica ‘Rubinstar’ is een niet zelfbestuivende appelboom. Voor bestuiving is nodig een ‘James Grieve’ of een ‘Elstar’. De vrucht van deze appelboom is een stevige dieprode grote handappel met geelwit sappig vruchtvlees. Zeer productief ras. Resistent voor ziektes en is een goede bewaarappel. Het snoeien van deze appelboom moet vanaf december tot maart. Zorg voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Het is een rode vrij harde appel. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 500 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Kroonvorm. De (blad)kleur van deze boom is: Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. Deze boom bloeit met name in Maart, April, Mei. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Tip: deze Appelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Pruimenboom (Prunus domestica ‘Mirabelle de Nancy’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Rubinstar’ februari 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Malus domestica Rubinstar?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen, Rood, Roze, Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van worteldoek, oude wortels, oude beplanting, bekabeling enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Appelboom?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let op schuttingen & overkappingen: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken, schaduw en doorschietende wortels.

Kan ik de Malus domestica Rubinstar Appelboom thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Appelboom probleemloos in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit allerlei soorten, maten en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen, bamboestokken en bemesting. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Malus domestica Rubinstar aanbieding afgeleverd en aangeplant door een ervaren tuinman. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en mag je erop vertrouwen dat het groen op een goede manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Let op: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. oude wortels, bekabeling, straatwerk, puin en grind, worteldoek en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie